Unu vine, altul pleacă. Băsescu îşi ia în primire biroul, după arestarea Elenei Udrea

Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat
Traian Băsescu sărbătoreşte finalul celor 10 ani de mandat (facebook.com)

La câteva ore după ce fosta sa protejată, Elena Udrea, a fost arestată preventiv, fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a luat în primire biroul de la PMP, birou pe care Udrea i-l amenajase personal încă din decembrie 2014.

Potrivit Mediafax, fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca. Eugen Tomac, ales preşedinte al PMP-ului după retragerea Elenei Udrea din partid va merge şi el la sediu în cursul zilei de miercuri.

Reamintim că fostul şef al statului a participat la sfârşitul săptămânii trecute la congresul PMP, unde a susţinut că vrea să fie un partener al partidului, "nu un conducător." Cu acea ocazie, Băsescu a abordat şi subiectul Udrea, mulţumindu-i fostei sale protejate pentru "delicateţea" de a nu lua parte la Congres şi confirmând că aceasta i-a vorbit, pe vremea când era încă preşedinte, despre problemele de la SRI, respectiv despre generalul Florian Coldea.

Anterior venirii lui Băsescu la PMP, Udrea a lansat, pe lângă acuzaţii la adresa şefului SRI, o serie de remarci amare la adresa marilor bărbaţi politici ai ţării care "s-au ascuns pe sub mese" de când ea a pornit războiul cu Coldea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne