Dragnea: Discuţia dintre Tăriceanu şi Iohannis ar trebui făcută publică

Liviu Dragnea şi-a exprimat întreaga încredere în Tăriceanu, care a rămas consecvent alianţei cu PSD, şi a opinat că discuţia dintre şeful statului şi liderul ALDE ar trebui făcută publică.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Discuţia dintre Călin Popescu Tăriceanu şi şeful statului - al cărei conţinut n-a fost dezvăluit nici de liderul ALDE nici de Iohannis - ar trebui prezentată public, a declarat vineri, Liviu Dragnea, adăugând că i se pare "puţin ciudat" faptul că întâlnirea informală între cei doi a avut loc chiar în ziua consultărilor oficiale de la care atât PSD cât şi ALDE au lipsit.

Liviu Dragnea a mai precizat că a discutat vineri cu Tăriceanu în legătură cu acest subiect.

"Mi-a spus astăzi. Înainte de conferinţa de presă, am avut din nou o întâlnire cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Constantin şi trebuie să recunosc că am fost surprins. Mi s-a părut puţin ciudat ca, în paralel cu consultările oficiale, să aibă loc şi întâlnirile informale. Nu am cerut să îmi spună detalii despre această întâlnire. Ceea ce am înţeles, a rămas consecvent alianţei cu PSD-ul, ceea ce era şi foarte greu să nu se întâmple. Sunt foarte curios să ştiu toată discuţia şi este bine ca această discuţie să fie prezentată public", a declarat Dragnea în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Alexandria.

Dragnea a mai declarat că are încredere totală că Tăriceanu a avut un comportament corect şi şi-a exprimat speranţa ca "la un moment dat, şi domnul Tăriceanu şi domnul Constantin să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri.

"Cu toate aceste presiuni, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin nu au avut nicio clipă nicio ezitare în a rupe această alianţă", a mai adăugat Dragnea.

Reamintim că Tăriceanu a declarat astăzi că au existat numeroase încercări pentru ca ALDE să se ralieze unei aşa-zise coaliţii de dreapta, ofertele mergând până la a i se oferi şefia PNL şi a mai precizat că a avut o discuţie cu Iohannis, dar nu la Cotroceni. Întrebat astăzi de presă despre această discuţie, şeful statului a confirmat că aceasta a avut loc însă a refuzat să dea detalii despre ce a vorbit cu Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne