Cristi Danileţ explică cum e cu statul la coadă al demnitarilor

Surprins de presă că a sărit peste coada de la permise, Călin Popescu Tăriceanu a explicat că oamenii cu funcţii grele în stat nu ar trebui să se distingă stând la cozi, ci ar trebui să se ocupe de lucruri mai importante, argument care se pare că nu l-a convins deloc pe judecătorul Cristi Danileţ.
Cristi Danileţ
Cristi Danileţ (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În contextul justificărilor date de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prins de presă că a eludat coada de la permise, judecătorul Cristi Danileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a atras atenţia că statutul de demnitar nu poate fi folosit pentru a-ţi rezolva probleme personale.

"Constat că am fost prea subtil pentru unii. Deci, traduc: statutul de demnitar nu poate fi folosit pentru a-ţi rezolva probleme personale. În cazul magistraţilor aceasta ar fi o abatere disciplinară. Nerespectarea ordinii de la coadă de către oricine ţine de lipsa bunului simţ şi e sancţionabilă prin oprobiu public.

Am statut de demnitar. Dar stau la cozi: să plătesc facturi, să depun cereri, să schimb buletinul sau permisul. Nu mă bag în faţă din bun simţ.

Chiar dacă sunt ocupat şi timpul meu este extrem de redus. Iar dacă aş intra prin spate la ghişeu, invocând funcţia, aş fi sancţionat disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii", a scris, pe contul său de Facebook, judecătorul Cristi Danileţ.

Surprins de presă că a sărit peste o coadă gigantică şi a intrat pe uşa din dos pentru a-şi reînnoi permisul de conducere, al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, nu s-a disculpat, din contră, a subliniat că oamenii cu funcţii importante în stat au treburi mai bune de făcut decât să stea la coadă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne