Corlăţean, ridicat în grad diplomatic pentru merite deosebite. MAE a uitat de scandalul votului din diaspora

Titus Corlăţean
Titus Corlăţean (Epoch Times România)

Nu a trecut nici măcar un an de când românii din diaspora au fost puşi în situaţia ingrată de a sta ore în şir la cozi interminabile pentru a-şi exprima opţiunea la alegerile prezidenţiale, mulţi dintre ei nemaiapucând nici măcar să voteze în final, că ministrul de Externe din acea perioadă, Titus Corlăţean, a fost premiat de statul român pentru meritele sale deosebite.

Considerat a fi unul dintre principalii oficiali responsabili pentru această situaţie fără precedent în care s-au aflat românii din străinătate, Titus Corlăţean a demisionat în urma scandalului iscat.

Acum, la nici un an de la incident, actualul senator PSD, a fost ridicat în grad diplomatic de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, conform procedurii la jumătate de stagiu, procedură care se aplică diplomaţilor cu merite deosebite, reiese dintr-un document al MAE obţinut în exclusivitate de FLUX 24.

Titus Corlăţean, care este şi consilier onorific pe probleme de politică externă al premierului Victor Ponta, a primit acum gradul de consilier diplomatic.

Recomandăm şi Cine a fost vinovat de blocarea votului din diaspora la prezidenţiale? Românii încă aşteaptă un răspuns

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.