Constantin: Antonescu, un corb cu mintea înceată, s-a lăsat păcălit de vulpea cea şireată de la Cotroceni

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii (Epoch Times România)

Prezent la un miting electoral PSD-UNPR-PC, preşedintele conservatorilor Daniel Constantin a explicat că liderul PNL Crin Antonescu, precum un corb cu "mintea înceată", s-a lăsat păcălit de "vulpea cea şireată de la Cotroceni", Traian Băsescu, şi i-a scăpat astfel mandatul de preşedinte al României, iar acum îl vrea înapoi, însă acest lucru nu se poate.

"Cei care au votat USL în 2012 au nevoie de un preşedinte pe măsură. Din păcate pentru el şi din fericire pentru România, acel preşedinte nu va fi Crin Antonescu, Crin Antonescu nu a mers alături de noi până la capăt, s-a lăsat atras de alte persoane, a fost între mine şi Victor Ponta şi acum este între Traian Băsescu şi Elena Udrea", a precizat Daniel Constantin.

Preşedintele PC a afirmat că Antonescu s-a lăsat păcălit de şeful statului şi a părăsit USL pierzând din mână mandatul de preşedinte.

"Acum 6 luni de zile Crin Antonescu avea totul, era copreşedinte al USL şi era candidatul nostru pentru Preşedinţia României, era precum corbul din povestea celebră, cocoţat pe cel mai înalt arbore numit USL şi avea în pliscul său mandatul de preşedinte al României, nimeni şi nimic nu putea să ajungă la înălţimea domniei sale până când a venit vulpea cea şireată de la Cotroceni şi a spus corbului: corbule, eşti atât de înalt încât nu mai ai nevoie de USL ca să câştigi funcţia de preşedinte al României şi corbul, tare în plisc, dar cu mintea înceată, s-a lăsat păcălit de Traian Băsescu, a părăsit USL şi i-a scăpat mandatul de preşedinte. Astăzi îl vrea înapoi, dar cred că este prea târziu. Este ca în altă poveste cu Păcală, a plecat cu o avere şi a rămas astăzi cu o pungă goală în mână, iar Păcală nu va ajunge preşedinte al României", a adăugat Daniel Constantin.

USL trăieşte orice ar zice liberalii de la conducere. A spus-o premierul Victor Ponta, a spus-o vicepremierul Liviu Dragnea, o repetă din nou şi preşedintele FC Daniel Constantin - USL trăieşte.

În opinia lui Constantin, "USL adevărat, cel care trăieşte" şi-a găsit un candidat pentru scaunul de la Cotroceni, "care ştie să lupte şi să câştige, care ştie să-şi folosească şi mintea nu numai gura", iar acel candidat este Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne