Congresul PPE: Fiica fostului premier al Ucrainei a fost întâmpinată de Elena Băsescu

Olexander Timoşenko (s), soţul ex-premierul ucrainean Iulia Timoşenko şi fiica lor Eugenia Timosenko la o conferinţă de presă la Praga, 30 aprilie.
Olexander Timoşenko (s), soţul ex-premierul ucrainean Iulia Timoşenko şi fiica lor Eugenia Timosenko la o conferinţă de presă la Praga, 30 aprilie. (Michal Cizek / AFP / GettyImages)

Ajunsă la Palatul Parlamentului miercuri după-masă, unde se desfăşoară Congresul PPE, Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei Iulia Timoşenko, a fost întâmpinată de către fiica preşedintelui Traian Băsescu, europarlamentarul PDL Elena Băsescu.

Apoi, Elena Băsescu a condus-o pe Evghenia Timoşenko spre sala în care se ţine Congresul PPE.

De asemenea, înainte de a ajunge în acea sală, fiica Iuliei Timoşenko a fost salutată şi de către preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru din Ucraina, Iulia Timoşenko, condamnată anul trecut în ţara vecină la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere, a declarat că la întâlnirea cu Traian Băsescu va avea ocazia să discute şi să asculte sfaturile şi opiniile preşedintelui în legătură cu situaţia din Ucraina.

"O să avem o întâlnire şi o recepţie cu preşedintele Traian Băsescu în aceasta după-amiază şi o să putem să discutăm şi să ascultăm sfaturile şi opiniile sale în legătură cu situaţia din Ucraina", a declarat fiica Iuliei Timoşenko.

Preşedintele Traian Băsescu o va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Evghenia Timoşenko.