Traian Băsescu o primeşte miercuri, la Cotroceni, pe fiica Iuliei Timoşenko

Traian Băsescu la Palatul Cotroceni
Traian Băsescu la Palatul Cotroceni (Epoch Times România)

Preşedintele Traian Băsescu o va primi miercuri, de la ora 16.30, în Salonul Albastru de la Palatul Cotroceni, pe Evghenia Timoşenko, fiica fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko, aflată la închisoare.

Iulia Timoşenko a fost condamnată, la 11 noiembrie 2011, la şapte ani de închisoare, pentru abuz de putere, apoi, la data de 9 mai, fostul premier, care suferă de hernie de disc, a fost internat la Spitalul Căilor Ferate din Harkov.

Totodată, în luna septembrie, o echipă alcătuită din medici germani şi ucraineni a decis că Iulia Timoşenko trebuie să mai rămână internată cel puţin o lună.

De asemenea, Timoşenko a acuzat de mai multe ori modul în care este tratată în închisoare, iar în luna aprilie au apărut mai multe fotografii în care Timoşenko apărea întinsă pe patul din închisoare, prezentând răni şi vânătăi pe mâini şi pe burtă.

Ea susţine că a fost bătut de oficialii închisorii, iar fiica sa, Evghenia Timoşenko, s-a implicat activ într-o campanie de eliberare a mamei sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne