Concediu de lux. Premierul Ponta, în vacanţă pe cel mai mare vas de croazieră din lume [surse]

Vasul de croazieră Oasis of the Seas (facebook.com)
Andrei Pricopie
07.08.2015

Victor Ponta a plecat pe 29 august în concediu de odihnă, împreună cu familia, în afara ţării, însă nu a dezvăluit unde anume. Potrivit surselor euractiv.ro, premierul s-ar afla la bordul vasului de croazieră Oasis of the Seas într-o excursie de o săptămână în Caraibe.

Sursele publicaţiei citate susţin că Victor Ponta, soţia sa Daciana Sârbu, şi cei doi copii ai lor, au fost văzuţi îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparţinând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Un oficial al companiei a precizat că "preţul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzând taxele".

Itinerariul croazierei este următorul: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - şi înapoi la Fort Lauderdale, Florida. Premierul s-ar afla, potrivit itinerariului, în Cozumel, Mexic.

Mai multe terenuri de baschet, cinci piscine, un circuit de golf, şapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar, mai multe săli de spectacol, alături de o promenadă cu magazine şi restaurante - sunt doar câteva dintre atracţiile de care clienţii se pot bucura la bordul vasului Oasis of the Seas.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor