CNADNR va plăti peste 2 mil. lei pentru curăţenia din parcările şi grupurile sanitare de pe A2

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va plăti peste două milioane lei pentru servicii de curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe autostrada A2, pe o durată de 12 luni.

"Prestatorul se obligă să execute serviciului de ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe autostrada A2, pentru o perioadă de doisprezece luni calendaristice. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa administrează pe sectorul de autostradă A2, cuprins între km 64+500 şi km 160+980, un număr de 16 spaţii de servicii. În luna iulie 2012 se preconizează recepţia la terminarea lucrărilor a sectorului de autostradă A2 Cernavodă - Constanţa, unde sunt 6 spaţii de servicii", se arată în anunţul de participare.

Bugetul pentru asigurarea serviciilor de curăţenie pe Autostrada Soarelui este de peste 2 milioane lei fără TVA, contractul fiind finanţat de la bugetul de stat.

Licitaţia pentru selecţia firmei va avea loc în luna august.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anunţat săptămâna trecută că pe 19 iulie vor fi inaugurate autostrăzile Bucureşti - Constanţa (A2) şi Bucureşti - Ploieşti (A3).