Clotilde Armand, sub asediul partidelor "care i-au dat ţării pe Iliescu, Petre Roman, Năstase..."

Franţuzoaica Clotilde Armand, care a candidat la sectorul 1 din partea formaţiunii lui Nicuşor Dan, se declară victima unei campanii de denigrare media orchestrate de PSD şi PNL.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Câteva site-uri de propagandă PSD şi persoane controlate de partidele parlamentare PSD-PNL au lansat o campanie de dezinformări la adresa mea şi a Uniunii Salvaţi România, şi-a exprimat indignarea, pe contul său de Facebook, Clotilde Armand.

"Mi-am făcut public punctul de vedere despre toate aspectele privind activitatea mea profesională, în mod transparent, fără ezitări. Am răspuns insinuărilor legate de contractul semnat de PSD în 2003 cu firma Bechtel, în particular am clarificat deja că am ajuns la Egis în 2013, la 6 luni după ce Bechtel a părăsit România. Responsabilii pentru afacerea Bechtel sunt partidele PSD-PNL-PDL.

Am explicat care a fost rolul meu la Distrigaz Sud, în particular am precizat faptul că nu am avut printre atribuţii stabilirea preţului gazelor. Acest preţ nu este decis de către directorul informatic al Distrigaz Sud sau de directorul sucursalei Distribuţie Bucureşti-Ilfov, ci de statul român prin ANRE. În 2010, când am plecat de la Distrigaz Sud, preţul plătit de consumatorul bucureştean era 40% din media UE", a explicat Clotilde Armand.

Franţuzoaica susţine că atacurile la adresa ei, născocite de partidele care i-au dat ţării printre alţii pe Iliescu, Petre Roman, Năstase, Oprescu, Oprea, Vanghelie, Dragnea, nu conţin niciun element real.

În final, Clotilde Armand l-a citat pe Eminescu: "Avem nevoie, mai întâi de toate, de-a urî neadevărul, ignoranţa lustruită, cupiditatea demagogilor, suficienţa nulităţilor" (în ziarul "Timpul").

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne