Clotilde Armand: Am ales sectorul 1

Revelaţia acestor alegeri în Bucureşti, Clotilde Armand a anunţat marţi că va rămâne în Consiliul Local al Sectorului 1 în loc să meargă la CGMB şi a lansat un apel la colaborare către cetăţenii sectorului său.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Epoch Times România)

Clotilde Armand a anunţat marţi că a renunţat la locul din Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi că va fi consilier local în Sectorul 1, pentru a fi alături de cei ce au votat. Prin intermediul unui video postat pe contul său de Facebook, Armand a anunţat că formaţiunea sa pregăteşte o platformă de comunicare cu cetăţenii şi i-a invitat pe aceştia să se organizeze pentru a putea colabora.

"Am primit acest certificat care spune că am fost aleasă consilier în Consiliul local sector 1 şi să ştiţi că am semnat declaraţia care spune că am ales postul de consilier al sectorului 1 şi nu mă voi duce la Consiliul General al Primăriei. Am ales sectorul 1. Vreau să vă spun că o să facem tot ce am promis, transparenţă, primul lucru, o să publicăm tot ce vom găsi. Vrem să organizăm sectorul 1 în cartiere, să avem oameni cu care să lucrăm.
O să facem un apel la toţi cetăţenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipei de consilieri, platforma este în pregătire, va fi gata în aproximativ o săptămână şi va trebui să lucrăm cu aceste grupuri de oameni care se vor constitui. Evident că nu o să refuzăm să primim cetăţenii, dar va fi important ca fiecare cetăţean să se organizeze, comunitatea trebuie să se organizeze. (...) V-am promis că o să avem un canal de televiziune pe internet, pe care, regulat, o să ne întâlnim, o să invităm asociaţiile de cartier ca să dezbatem problemele pentru ca apoi să putem să le rezolvăm", a declarat Clotilde Armand.

Reamintim că Armand a candidat pentru funcţia de primar al sectorului 1 din partea USB. Dată iniţial câştigătoare în seara alegerilor, Clotilde a pierdut alegerile peste noapte în favoarea PSD. Deşi modul în care au fost numărate voturile a stârnit numeroase suspiciuni, cererea USB de renumărare a acestora a fost respinsă.