Clotilde Armand: Oltean trage sforile la Bistriţa. L-a susţinut prin interpuşi pe prietenul lui Ponta

Cum poate colabora Uniunea Salvaţi România cu PNL în contextul în care liberalii doar mimează reforma şi ataşamentul pentru valorile statului de drept, se întreabă, retoric, franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand (USB)
Clotilde Armand (USB) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Locuitorii din Bistriţa şi câţiva lideri din conducerea PNL Bistriţa le-au semnalat celor de la Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB) faptul că Ioan Oltean (ex-PDL) este în continuare cel care trage sforile în organizaţia judeţeană a PNL, iar în campania electorală de la alegerile locale a favorizat prin interpuşi candidaţii PSD, a scris vineri, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand.

Printre candidaţii respectivi se numără, potrivit franţuzoaicei, şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa, Radu Moldovan, prieten cu Victor Ponta, fost student la renumita academie de plagiatori condusă de Gabriel Oprea.

"Iată cum înţelege PNL să se reformeze şi să îşi respecte codul de integritate. Mai mulţi lideri PNL ne cer insistent să colaborăm pentru a face opoziţie comună la primarii PSD în Consiliile locale din Bucureşti şi din ţară, însă cum putem colabora cu o formaţiune care una zice şi alta face?

Uniunea Salvaţi România (entitate politică care a emanat din USB - n.r.) este o formaţiune care ia în serios criteriile de integritate şi care vrea să schimbe felul în care se face politică în România. Nu putem colabora cu partide care doar mimează reforma şi ataşamentul pentru valorile statului de drept", a precizat Clotilde Armand.