„Circ ieftin”. Neamţu: După ce un candidat s-a jucat de-a pilotul pe F-16, altul a sărit cu paraşuta

Mihail Neamţu
Mihail Neamţu (Epoch Times România)

Preşedintele Noua Republică Mihai Neamţu a criticat, joi seară, modul în care se desfăşoară campania prezidenţială a candidaţilor pentru scaunul de la Cotroceni pe care a catalogat-o drept un „circ ieftin”.

„Campania pentru prezidenţiale devine tot mai dură. După ce un candidat s-a jucat de-a pilotul pe F-16, altul a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri. Ce a mai rămas? Vor sări într-un butoi în cascada Niagara? Se vor lupta cu tigrul, ca Putin? Serios: ce circ ieftin oferă nomenklatura politicii româneşti!”, a declarat Mihail Neamţu făcând referire la participarea premierului Victor Ponta la exerciţiul româno-american „Dacian Viper 2014”, unde a avut ocazia să se urce la borul unui avion militar F16 în calitate de copilot, precum şi la saltul cu paraşuta de joi al Elenei Udrea.

Politicianul NR a vorbit şi despre vizita premierului la Constanţa, unde i-a promis edilului de acolo mult râvnitul port al Constanţei.

„Ponta a schimbat tradiţia PSD la 1 Mai muncitoresc. Alegătorii nu mai primesc mici şi bere, se dau în schimb peşcheşuri baronilor. Azi, portul Constanţa îi este promis lui Mazăre. Dincolo de glumă, te umple de silă această ploconire a lui Ponta în faţa lui Mazăre, chiar pe moşia acestui Guevara de carnaval. O sfidare la adresa tuturor magistraţilor cinstiţi care se bat cu corupţia din această ţară”, a precizat acesta.

În timp ce alegerile se apropie cu paşi grăbiţi, Mihail Neamţu a atras atenţia asupra practicii de mituire a alegătorilor cu care ne-au obişnuit formaţiunile politice de-a lungul anilor. El a făcut referire la mituirea cu mici şi bere practicată de cei de la PSD, precum şi la cea cu pui a PMP.

„Am greşit. Am greşit când am scris că PSD a renunţat la bunul obicei de a mitui alegătorii cu mici şi bere. Nu se abandonează aşa de uşor o tradiţie atât de productivă. La Bistriţa, doamna ministru Doina Pană - „fă” doar pentru primul-ministru - şi colegii din organizaţia locală a PSD au distribuit 2.000 de tichete valorice în schimbul cărora un alegător putea primi patru mici şi o bere. În sfârşit se vede diferenţa dintre oferta politică a PSD şi cea a baronului portocaliu Florin Popescu. Mici contra pui grill”, a adăugat Neamţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne