Cea mai ghinionistă persoană în 2013

(TORSTEN BLACKWOOD / AFP / Getty Images)

Publicaţia 21-st Century Wire a numit-o pe Loretta Fuddy "cea mai ghinionistă persoană a anului 2013". Loretta Fuddy se afla la bordul unui avion care s-a prăbuşit în Hawaii, fiind singura persoană care a murit, celelalte 8 fiind salvate imediat.

Eticheta pusă cazului este însă o ironie care vizează cele mai înalte cercuri ale administraţiei SUA.

Cazul Lorettei Fuddy este strâns legat de cel al lui Barack Obama. Loretta a fost directorul Departamentului Sănătăţii din Hawaii care a publicat controversatul certificat de naştere al lui Barack Obama, pe care multe anchete îl consideră un fals.

Loretta Fuddy a fost singura victimă a accidentului petrecut la 11 decembrie 2013, în care un avion Cessna 2002 Grand Caravan, cu nouă persoane la bord, s-a prăbuşit în Pacific imediat după decolarea de pe aeroportul Kalaupapa, aflat pe insula Molokai în Hawaii.

Carieră suspectă

Se bănuieşte că Loretta Fuddy a jucat un rol esenţial în autentificarea, poate chiar crearea celui mai controversat document prezentat vreodată publicului american - certificatul de naştere al lui Barack Obama.

Conform unui număr impresionant de anchete acest certificat este un fals în acte publice care îl implică direct pe Barack Obama. Această ipoteză o transformă pe Loretta Fuddy în martor al unui act de înaltă trădare, precum şi alte crime comise împotriva americanilor.

Loretta Fuddy a fost numită director al Departamentului Sănătăţii din Hawaii de guvernatorul statului, Neil Abercrombie pe 2 martie 2011. Fuddy functiona deja de-facto ca director din ianuarie 2010, când fostul director Dr. Neal Palafox şi-a dat demisia, la cererea guvernatorului. Acest schimb de directori a devenit extrem de controversat deoarece la momentul respectiv guvernatorul statului Hawaii se afla deja sub presiune din partea publicului, care cerea de 3 ani să vadă certificatul de naştere al lui Obama.

De pe 2 martie până la începutul lunii aprilie Loretta Fuddy a instituit pe şest o regulă prin care se refuzau certificatele de naştere celor care cereau certificate de naştere pentru documentare (existau numeroase cereri în acest sens, deja).

La scurt timp, pe 25 aprilie 2011, Loretta Fuddy a publicat controversatul certificat de naştere al lui Barack Obama - un articol despre problemele legate de acesta poată fi găsit aici la http://epochtimes-romania.com/news/moarte-suspecta-legata-de-certificatul-fals-de-nastere-al-lui-obama---209944 .

Accident cusut cu aţă albă

Avionul Cessna s-a prăbuşit la orele 4 pm în seara zilei de 11 decembrie 2013. Primele mărturii despre accident vin de la un pilot, martor ocular, care a văzut 8 oameni având veste de salvare se aflau în apă în jurul rămăşiţelor avionului.

Rapoartele iniţiale din presă, transmise de un alt pilot care a survolat zona, susţineau acelaşi lucru - că a noua persoană (Loretta Fuddy) n-a putut ieşi din avion, dar că ceilalţi 8 pluteau prin apropiere.

Însă din după amiaza zilei, rapoartele media au început să schimbe povestea, afirmând că Loretta „în ultimile clipe ale vieţii s–a ţinut de mână cu adjunctul său, Keith Yamamoto”, contrazicând versiunea prin care acesta ar fi fost deja observat înotând cu vesta prin apele Pacificului.

Cauza oficială a căderii avionului - “probleme la motor” - deşi asupra epavei avionului nu s-au permis niciun fel de anchete. Autorităţile din Hawaii au declarat că în zona respectivă, condiţiile din ocean “interzic” anchetatorilor să recupereze epava. Avionul nu mai avusese defecţiuni tehnice şi avea inspecţiile la zi.

Mai multe amănunte despre caz pot fi găsite la http://canadafreepress.com/index.php/article/59849

Cazul morţii Lorettei Fuddy a fost aproape total ignorat de mass media centrală. După cum a fost şi cazul jurnalistului Michael Hastings, de la The Rolling Stones, mort în condiţii la fel de suspecte.