Moarte suspectă legată de certificatul fals de naştere al lui Obama

Certificatul de naştere al lui Barack Obama, publicat de Casa Albă, dovedit un fals
Certificatul de naştere al lui Barack Obama, publicat de Casa Albă, dovedit un fals (Captură Internet)

Moartea bizară a Lorettei Fuddy într-un accident pe 11 decembrie 2013 a readus în atenţia publicului una dintre cele mai uimitoare controverse legate de Barack Obama: singurul său certificat de naştere publicat vreodată este fals, după cum o dovedesc mai multe expertize.

Deşi Obama a câştigat alegerile din 2008, până în prezent nu a putut arăta un certificat de naştere valid. Singurul certificat de naştere al lui Barack Obama publicat vreodată este cel din imagine (poate fi găsit la Casa Albă), eliberat în 2011 de Loretta Fuddy, directoarea Departamentului Sănătăţii din Hawaii în 2001.

Loretta Fuddy a murit într-un accident de avion extrem de suspect, în Hawaii. Circumstanţele accidentului de avion (prezentate la http://epochtimes-romania.com/news/cea-mai-ghinionista-persoana-in-2013---209954) sunt la fel de controversate ca şi datele şi circumstanţele legate de certificatul de naştere al lui Obama.

Mai jos cităm "problemele" certificatului de naştere al lui Barack Obama, preşedintele celui mai puternic stat al Planetei.

1. Nu există ştampila originală care ar fi trebuit să se găsească pe actul original al Departamentului Sănătăţii din Hawaii.

2. Numărul de înregistrare al certificatului (61 10641) este mai mare decât cel al unor oameni născuţi după aceea.

3. Există numeroase probleme legate de fontul şi culorile folosite pe document. Le puteţi găsi la http://www.americanthinker.com/articles/assets/Obama_LFBC_Report_MaraZebest_2012-07-04.pdf

4. În 1961 în SUA oamenii de culoare erau înregistraţi ca negri "Negroes". Dar pe certificat tatăl lui obama este înregistrat ca "African" opţiune care la vremea respectivă nu se folosea.

5. Pe certificat tatăl său este înregistrat ca Barack Hussein Obama, cu o vârstă de 25 de ani iar la locul naşterii acestuia este trecut "Kenya, Africa de Est".

O investigaţie atentă arată că până în 1963 Kenya nu a existat (certificatul de naştere este din 8 august 1961). Adică până la doi ani după naşterea lui Obama şi la 27 de ani după cea a tatălui său. Cum a putut tatăl lui Obama să se nască într-o ţară care încă nu exista? Până să se înfiinţeze Kenya în 1963, aceasta era cunoscută sub numele de "Protectoratul britanic din Africa de Est".

6. Pe certificatul de naştere publicat de către Casa Albă, locul naşterii lui Obama este trecut "Kapi’olani Maternity & Gynecological Hospital". Acest lucru este iarăşi ciudat. Spitalul în cauză în 1961 era separat în două complet separate cu nume separate: "Kaui Keolani Children’s Hospital" - un spital de copii (nu ginecologic) şi "Kapi’olani Maternity" care era o maternitate. Cele două s-au unit abia în 1978, formând un spital de ginecologie.

Pe un certificat de naştere din 1961 era imposibil să apară acest nume, care nu exista până în 1978.

7. Semnătura registrantului local arată ca "U. K. Le Lee". Izbitor de asemănător cu "ukulele", celebrul instrument hawaian.

Un alt lucru curios, remarcat de avocatul Richard R. Silverlieb din New Jersey, este prezent într-o carte şi cuvântare a lui Obama în care acesta vorbeşte despre tatăl său care a luptat în Al Doilea Război Mondial

„Eu nu sunt un geniu la matematică”, a precizat avocatul, dar "certificatul de naştere" al lui Barack Obama susţine că tatăl său avea 25 de ani în 1961, când s-a născut Obama, ceea ce ar însemna că data de naştere a tatălui său ar fi în jurul anului 1936. Acum, noi ştim că Al Doilea Război Mondial a avut loc practic între 1939 şi 1945. La sfârşitul războiului în 1945, tatăl lui Obama ar fi avut doar 9 ani (video cu Obama pe pagina originală Epoch Times România).