Catherine Deneuve internată de urgenţă la Paris

Ştirea a fost comunicată de mass-media franceză: „Le Parisien” vorbeşte despre „o stare gravă” pentru actriţa în vârstă de 76 de ani.
Catherine Deneuve
Catherine Deneuve (Getty Images)

Catherine Deneuve s-a simţit rău şi a fost internată de urgenţă la Paris, dezvăluie Le Parisien. Potrivit ziarului, actriţa, în vârstă de 76 de ani, se află în „stare gravă” şi are nevoie de examene „amănunţite”.

Conform celor relatate de Bfm-TV, care a contactat anturajul actriţei, ar fi vorba despre o „oboseală” extremă cauzată de „suprasolicitări”. Începând de luna trecută, emblema cinematografiei franceze lucrează în cel mai recent film al lui Emmanuel Bercot, "De son vivant", alături de Benoît Magimel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Cultură