Cătălin Predoiu dezminte „zvonurile” despre Boc prezidenţiabil PDL

Cătălin Marian Predoiu
Cătălin Marian Predoiu (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Loredana Diacu
26.01.2014

Cătălin Predoiu este foarte sigur că pe el îl va sprijini PDL-ul în cursa pentru Cotroceni. El şi nimeni altul este "prezidenţiabilul" democrat-liberalilor, a anunţat fostul Ministru al Justiţiei sâmbătă, la Sibiu.

Întrebat de jurnalişti dacă va rămâne singurul prezidenţiabil al partidului său, Predoiu a declarat că este „prezidenţiabilul PDL”, că este „foarte optimist” în legătură cu candidatura sa şi că nu are „nicio preocupare cu privire la cei care nu au încă încredere” în aceasta, informează România Liberă.

„Sunt prezidenţiabilul PDL şi mă concentrez pe acest program şi pe proiectul meu de ţară”, a declarat el, pentru a pune capăt "zvonurilor" despre o eventuală candidatură a lui Boc despre care mulţi membri ai partidului susţin că ar avea mai multe şanse în cursa pentru Cotroceni.

Candidatura lui Predoiu la cea mai înaltă funcţie în stat, dată drept sigură după ce fostul Ministru al Justiţiei a câştigat detaşat alegerile interne organizate în partid pentru desemnarea candidatului la Cotroceni, nu este privită cu încredere de toţi membrii marcanţi din partid. Recent, Elena Udrea a declarat că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea afirmând că "se vorbeşte" despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa că zvonul va deveni o realitate pentru partid.

Întrebat dacă dezminte zvonul conform căruia ar putea să nu fie singurul candidat al PDL la alegerile prezidenţiale, Predoiu a declarat că nici măcar nu a auzit un astfel de zvon.

"Personal nu am auzit un astfel de zvon, dar dacă cineva îl pune în funcţiune, îl pune pentru că se pare că are o problemă cu candidatura mea. Asta înseamnă că încep să deranjez. Eu nu îmi propun să deranjez pe nimeni, ci să ofer soluţii pentru România. Sunt foarte încrezător în candidatura mea, n-am nicio preocupare cu privire la cei care nu au încă încredere. Timpul va demonstra că analiza lor a fost greşită şi că eu sunt o soluţie”, a răspuns Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor