Black Friday – reduceri

Black Friday – reduceri
Black Friday – reduceri (Facebook)

Sute de mii de utilizatori se vor lupta şi anul acesta pentru a prinde cele mai bune reduceri de Black Friday 2015.

În Statele Unite Black Friday are loc, anual, în ultima zi de vineri din luna noiembrie. La noi, această zi ar pica în data de 27 noiembrie 2015, moment oarecum neprielnic pentru cumpărături. De ce? Pentru că marea majoritate a românilor se pregătesc de concediul prelungit de vineri până pe 1 decembrie, Ziua Naţională. Astfel, Black Friday a fost mutat în 20 noiembrie.

Emag este cel care a adus acest eveniment în România în 2011, şi de atunci a devenit deja o tradiţie demnă de luat în seamă care s-a răspândit treptat în toate domeniile.

În România însă, Black Friday devine un concept tot mai ciudat. Dovada şi că "Vinerea" a fost transformată de companii ca Altex într-o lună de reduceri. Cei de la Altex au dat startul reducerilor de pe 30 octombrie şi le vor ţine active până pe 30 noiembrie. Explicaţia? Pentru a evita aglomeraţia.

Ca în fiecare an, problema cea mai mare pentru toate site-urile de retail stă în capacitatea servelor. Dacă acestea vor face sau nu faţă la creşterea uriaşă de trafic adusă în fiecare an de Black Friday.

Black Friday – reduceri. Yves Rocher

Yves Rocher, unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul produselor cosmetice, oferă reduceri de Black Friday.

Pe yves-rocher.ro găsiţi reduceri la o gamă largă de produse de cosmetice. Cu această ocazie, puteţi alege cadourile de Crăciun pentru prietene şi rude.

Puteţi achiziţiona un "Set nutritiv - Vanilie picantă", care conţine cremă de mâini, gel de duş, săpun gel pentru mâini, balsam pentru buze şi un săculeţ de organizare la preţul de 45 de lei, redus cu 15%.

yves-rocher.ro oferă reduceri la aproape toate seturile de cadou de Crăciun. Dacă vreţi să îi faceţi o surpriză soţului dumneavoastră, pe yves-rocher.ro găsiţi parfumurile pentru bărbaţi reduse cu până la 40%.

Reduceri există şi la produsele de machiaj, unde preţurile sunt mai mici cu până la 30%.

Black Friday – reduceri. Emag

Black Friday la eMAG va începe pe data de 20 noiembrie. Startul la reduceri va fi dat dimineaţa, însă ora nu se ştie cu exactitate şi nici nu va fi făcută publică.

Anul trecut, cei de la eMAG au avut chiar şi un ghid special pentru Black Friday. Este foarte posibil să găsiţi o listă cu sfaturi şi în acest an, dar ghidul de anul trecut rămâne valabil.

Este indicat, în cazul în care nu aveţi un cont făcut pe site, să vă faceţi unul de pe acum. După ce veţi trece toate datele necesare, veţi putea face cumpărături cu doar două click-uri. Nu uitaţi, totuşi, să bifaţi opţiunea ”păstrează-mă logat”, pentru a nu fi nevoiţi să reintroduceţi datele când se dă startul reducerilor de Black Friday 2015.

Este recomandat chiar să adăugaţi produsele în coş de pe acum. În plus, aplicaţia permite crearea de o listă cu ”favorite”. Dacă există reduceri de preţ pentru oricare dintre produsele salvate în acea listă, veţi fi notificaţi automat, lucru care va fi util de Black Friday 2015 la eMAG.

Concurenţa eMAG la evenimentul Black Friday 2015 este reprezentată de alte magazine generaliste sau semi-generaliste. Dintre acestea, cele mai puternice par a fi Elefant, Flanco, evoMAG, Altex, Domo, MediaGalaxy, QuickMobile, cel.ro, ClickShop, MarketOnline.

Black Friday – reduceri. Flanco

Retailerul de electronice, electrocasnice şi IT&C pune la bătaie, de Vinerea Neagră 2015, o sumedenie de produse în oferte. Puteţi studia oferta Flanco aici

Black Friday – reduceri. Noriel

Magazinele noriel.ro se adresează copiilor şi părinţilor care găsesc într-un spaţiu dedicat copilăriei peste 3.000 de jocuri şi jucării fascinante, de la păpuşi şi accesorii, figurine de acţiune, jocuri creative şi de construcţie până la jucării de exterior, produse pentru şcoală, precum şi jucării şi accesorii pentru bebeluşi. Pe noriel.ro puteţi găsi o gamă variată de jucării pentru cei mici, dar şi leagăne, haine pentru copii, încălţăminte şi accesorii, cu reduceri de până la 70% de Black Friday.

Dacă vreţi să îi faceţi cadou fetiţei păpuşa mult dorită, pe noriel.ro găsiţi jucării Disney. Păpuşa Albă ca Zăpada costă 59,90 lei.

Pentru băieţi, găsiţi o gamă variată de jucării şi figurine LEGO cu preţuri începând de la 50 de lei.

Black Friday – reduceri. Elefant.ro

Elefant.ro, unul dintre cele mai mari magazine de online participă şi în acest an la Black Friday. Anul trecut, elefant.ro a avut reduceri între 5% şi 80% pentru o gamă de produse aflate pe elefant.ro.

Şi în acest an, amatorii de cărţi pot profita de preţurile reduse de Black Friday pentru a face un cadou frumos celor dragi. În Top bestseller 2015, vin cu oferte la cărţi ca "Hoţul de cărţi", redus cu 45%, de la 43 de lei la 23,69 de lei, Marţianul", cartea lui Andy Weir cu un preţ de 39 de lei. În categoria "top 100 de cărţi pentru copii" reducerile ajung până la 40%.

Tot de pe elefant.ro puteţi comanda şi jucării. În acest moment o figurină LEGO Darth Vader costă 147 de lei.

Black Friday – reduceri. Kurtman

Cei pasionaţi de fashion şi modă se pot bucura de reduceri importante de Black Friday. Magazinul online de modă Kurtmann oferă reduceri la colecţiile vestimentare pentru femei, bărbaţi şi copii de la cele mai cunoscute branduri.

În colecţiile de damă, paltoanele de iarnă au preţuri între 150 de lei şi 200 de lei.

Pe site-ul kurtmann.ro puteţi găsi şi rochii, jachete pulovere, încălţăminte, dar şi genţi.

Anul trecut, în 2014, Kurtmann a oferit discounturi de 50% de Black Friday şi a vândut foarte multe rochii.

Black Friday – reduceri. Declub

Declub.ro este un magazin online de fashion care are o mulţime de articole disponibile, în special rochii de seară, de lux, ideale pentru evenimente sau pentru ocazii speciale. Promoţiile lor sunt foarte atractive şi puteţi vedea aici

Black Friday – reduceri. Yellowstore

Magazinul Yellowstore este unul dintre cele mai cunoscute în domeniul aparaturii foto şi video. De Black Friday ofertele sunt uluitoare atât pentru aparatele foto care pot fi cumpărate chiar şi în rate, cât şi pentru accesoriile de care aveţi nevoie, de la obiective, la lumini, genţi şi altele.

Aici găsiţi oferta completă

Black Friday – reduceri. Intelink

Pentru cei care caută produse refurbished la preţuri foarte avantajoase, în perioada Black Friday 2015 magazinul Intelink trebuie accesat neapărat deoarece oferta lor este foarte atractivă, în special în zona de laptopuri şi imprimante, dar şi desktopuri cu configuraţii foarte puternice.

Ca să va convingeţi puteţi consulta lista de reduceri aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură