Perioade de reduceri în această toamnă

Perioade de reduceri în această toamnă
Perioade de reduceri în această toamnă (Facebook)

Vreţi să vă reînnoiţi garderoba, sau aveţi nevoie de obiecte noi pentru casă? Le puteţi face pe toate, dacă ţineţi cont de perioadele de reduceri din toamna acestui an. Marii producători de îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii oferă, ca în fiecare an, promoţii la toate produsele.

Cum deja toamna şi-a intrat în drepturi de ceva vreme în România, cel mai aşteptat eveniment “Black Friday” 2015 se apropie cu paşi repezi. Chiar dacă Black Friday nu este o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, asta nu înseamnă că nu a prins deja de câţiva ani buni şi la noi în ţară şi este probabil cel mai propice moment al anului în care puteţi cumpăra haine, electronice şi accesorii la preţuri de invidiat, reduse cu 40-50 şi chiar 70-80% faţă de valoare iniţială.

Black Friday are loc de obicei în ultima vineri din luna noiembrie a fiecărui an, iar anul acesta va fi pe data de 20 noiembrie (şi în weekendul ce urmează acestei vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri şi în perioada 24 - 29 noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 16-22 noiembrie, cu o săptămână mai devreme, aşa cum s-a întâmplat şi în anii anteriori.

Dacă vă plac promoţiile de orice fel, dacă alergaţi după oferte la categoriile de produse preferate, în această perioadă puteţi urmări ofertele pentru electronice, electrocasnice, haine, încălţăminte, cărţi, jucării şi multe altele la preţuri derizorii, datorită reducerilor aplicate. Aveţi de ales dintre mii de promoţii în fiecare magazin.

Aici găsiţi lista magazinelor ce au anunţat că pregătesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday, cu detalii legate de data în care vor fi disponibile reducerile şi tipurile de produse pe care le puteţi găsi în fiecare magazin în parte.

Shopping plăcut!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie