Băsescu: I-am zis lui Cîrstoiu, "ei te-au pus, ei să te retragă!" Să n-ajungă un covrigar de la Buzău să spună că eşti neserios!

Traian Basescu (Epoch Times România)
Ana Ion
29.04.2024

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că nu poate divulga dacă i-a spus sau nu finului său, medicul Cătălin Cîrstoiu, să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, fiind „o discuţie privată, ca de la naş la fin”.

Băsescu a precizat, totuşi, că i-a oferit lui Cîrstoiu o soluţie abruptă, şi anume „ei te-au pus, ei să te retragă”, relatează Realitatea TV.

„E o copilărie să le dai ocazia unei făcături de tip buzoian, de tip covrigar, să spună – "băi, a fost neserios ăla, ne-a plecat candidatul”, a menţionat Băsescu.

„Nu pot să vă spun. A fost o discuţie privată, ca de la naş la fin. În orice caz, gândiţi-vă la soluţia abruptă pe care i-am dat-o, nu la una moale. «Păi ei te-au pus, ei să te retragă». De ce să spună – «ne-a fugit candidatul pe trotuar»? E o copilărie să le dai ocazia unei făcături de tip buzoian, de tip covrigar, să spună – «băi, a fost neserios ăla, ne-a plecat candidatul»”, a declarat Băsescu, întrebat fiind dacă i-a spus medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă din competiţia pentru Primăria Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor