Băsescu, despre scenariul preluării şefiei PNL: Neg categoric orice propunere de acest gen

Traian Băsescu a negat categoric că s-ar fi întâlnit în privat cu Iohannis şi a considerat hilar scenariul unei oferte de a prelua PNL-ul, ca şi cum partidele s-ar da aşa, pe ochi frumoşi.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Liderul PMP, Traian Băsescu, a infirmat categoric, duminică, scenariul conform căruia Iohannis i-ar fi propus să preia şefia PNL-ului, "pentru ca acesta să preia cârma aşa-zisei drepte", scenariu lansat recent de Sorin Roşca Stănescu.

Invitat duminică la B1 Tv, Băsescu a negat că ar fi avut vreo întâlnire privată cu şeful statului, aşa cum a susţinut SRS, catalogând ideea că Iohannis i-ar fi oferit şefia PNL drept una de care ar fi râs şi cu urechile.

Astea sunt gogoşi a la Sorin Roşca Stănescu. Numai mintea acestui om care cred că a făcut puşcărie pentru ilegalităţi si acum e mare vedetă de televiziune ... vă întreb cum puteţi să ţineţi unul ca SRS, condamnat, băgat în puşcărie, acum e mare vedetă şi eu trebuie să comentez minciunile lui (...) Nu am avut o întâlnire privată cu preşedintele Iohannis. Aş fi râs şi cu urechile dacă cineva spunea "vino, că am eu un partid în geantă la mine şi ţi-l dau ţie să fii preşedinte". Cum vă imaginaţi că partidele se dau aşa? Hai, că eşti tu băiat frumos! Neg, categoric, orice propunere de acest gen.

Sigur, asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea ca oameni care au fost în PDL să vină la PMP, dar e cu totul altceva decât să iau PNL-ul", a declarat Băsescu.

Reamintim că pe 17 decembrie, SRS a susţinut că Băsescu s-a întâlnit cu Iohannis la Vila Lac 1 iar şeful statului i-ar fi propus să preia şefia PNL.

"În întâlnirea cu Traian Băsescu a avut loc o înţelegere între cei doi. Klaus Iohannis a încercat să-i predea partidul PNL lui Traian Băsescu, iar Traian Băsescu, după ce a plecat de la această întâlnire, a început să-i contacteze pe vechii lui tovarăşi din PDL pentru a da lovitura capitală PNL. Ceea ce nu este greu. Pentru a realiza o majoritate PDL în acest moment, în actualul PNL, este necesar să fie dislocaţi într-o direcţie sau altă vreo 10 parlamentari din organismul lor de decizie", a susţinut SRS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne