Băsescu denunţat de Vâlcov? Fostul preşedinte acuză Antena 3 şi România Tv că au depăşit propaganda comunistă

Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)

Simţindu-se linşat mediatic de televiziunile adversarilor săi politici, România Tv şi Antena 3, care susţin că a fost denunţat de Darius Vâlcov la DNA, fostul preşedinte Traian Băsescu, a transmis miercuri un mesaj, pe contul său de Facebook, în care acuză cele două televiziuni că "au întrecut priceperea propagandei comuniste".

"România TV şi Antene 3, televiziuni ale turnătorului de tip nou Sebastian Ghiţă şi a turnătorului învechit în zile rele Felix au lansat diversiunea: "Băsescu a fost denunţat de Vâlcov". Nu cred, iar dacă este aşa ar fi o minciună. De fapt cele două televiziuni aparţinînd unor turnători noi şi vechi vor să ascundă scandalul votului pentru Şova. Cele două televiziuni au întrecut priceperea propagandei comuniste. Sper că nu şi eficienţa având în vedere că românii au evoluat mult", scrie Traian Băsescu.

Detalii despre acest subiect are şi deputatul Daniel Fenechiu, avocat de profesie, care a scris, pe reţeaua de socializare, că spre deosebire de Şova, Vâlcov a ales să se dea pe mâna judecătorilor, le-a cerut senatorilor să aprobe cererea de încuviinţare a reţinerii şi arestării sale şi a ameninţat că în caz contrar îşi va prezenta demisia din calitatea de senator

"Pe surse, circulă informaţia că Vâlcov s-ar fi înţeles cu procurorii DNA, ca - în schimbul uşurării situaţiei sale judiciare, să scrie un eseu biografic în care să povestească câteva acţiuni vizând finanţarea fostului sau partid, în care ar fi lucrat în echipă cu şefii domniei sale de la acea vreme... Nu spui nume... dar nu-i greu de intuit... Dacă e sau nu aşa, vom vedea relativ repede... Cred că va fi mare deranj pe dreapta...", scrie Daniel Fenechiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.