Apa şi minunatele ei forme de expresie (Video)

Ocean
Ocean (Pixabay.com)

Chinezii antici au descoperit o lege în spatele conexiunilor şi ordinea invizibilă a lucrurilor: teoria celor cinci elemente - metal, lemn, apă, foc şi pământ - care alcătuiesc totul în lume.

Dicţionarul de simboluri reduce semnificaţiile simbolice ale apei la trei teme dominante: origine a vieţii, mijloc de purificare şi centru de regenerare – de regăsit chiar în cele mai vechi tradiţii, cu continuare până în zilele noastre.

Apele simbolizează substanţa primordială din care toate formele se nasc şi în care toate se întorc, ea reprezintă infinitatea posibilităţilor.

Urmăriţi un minunat video despre formele de expresie ale minunatei ape: forţa , lumina, voluptatea , puritatea şi stălucirea ei. Să nu uităm că APA reprezintă viaţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură