Antonescu, cu zâmbetul pe buze: Se împlinesc 4 ani de la "Mihaela, dragostea mea"

Crin Antonescu, preşedinte PNL
Crin Antonescu, preşedinte PNL (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
07.12.2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, în cadrul unei emisiuni Tv că toţi candidaţii social-democraţilor ar fi redutabili într-o confruntare electorală, cu excepţia lui Mircea Geoană. Liberalul a amintit şi că pe 6 decembrie se împlinesc patru ani de la celebrul episod "Mihaela, dragostea mea!".

"Se împlinesc 4 ani în seara asta, apropo, de la "Mihaela, dragostea mea", a declarat Crin Antonescu zâmbitor, amintind de reacţia lui Mircea Geoană când a crezut că a câştigat alegerile şi i-a mulţumit entuziasmat soţiei sale.

Imediat după ce i-a mulţumit soţiei sale, Geoană i-a mulţumit şi lui Crin Antonescu pentru sprijinul acordat în campania respectivă. De atunci relaţiile dintre cei doi au devenit treptat tensionate, iar în ultima vremea suntem martorii unor ample serii de acuzaţii reciproce.

În opinia lui Antonescu, o luptă electorală cu liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, ar fi una civilizată.

"Eu presupun că ar fi civilizat. Eu nu m-aş referi la vânătorile domnului Sârbu şi domnul Sârbu nu m-ar declara dement. Cred că ar fi o bătălie civilizată. Îmi pare puţin probabilă, dar, dacă vom ajunge să nu mai avem USL, ceea ce sper să nu se întâmple, să avem un candidat PNL şi unul PSD, domnul Ilie Sârbu nu e mai puţin redutabil decât alţi candidaţi PSD. Toţi sunt redutabili, mai puţin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil", a precizat Antonescu.

Întrebat dacă ajuns în al doilea tur, ar accepta sprijinul lui Traian Băsescu, liderul PNL a replicat: "Dacă s-ar întâmpla asta, aş proceda cum a procedat Băsescu în anul 2000 în bătălia pentru Primăria Capitalei. A procedat inteligent şi pentru că a procedat corect. Voturile nu se iau de la un candidat, voturile se iau de la cetăţeni direct. Nu am treabă cu brokerii de voturi".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor