Alina Gorghiu: "Victor Ponta, la DNA" – este titlul dimineţii

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

"Victor Ponta, la DNA" – este titlul dimineţii şi tema pe care toţi ziariştii îmi solicită părerea, a declarat luni co-preşedintele PNL Alina Gorghiu.

"Nu-mi face deloc plăcere să văd un om politic făcând drumuri la DNA, cu atât mai puţin, un premier încă în funcţie – chiar dacă acest premier nu înţelege că politica nu exclude fair-play-ul. Politica înseamnă adversari, opinii contrare, nu duşmani şi campanii de denigrare, la care domnia sa este specialist.

Ceea ce i se întâmplă lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne aşteptam cu toţii atunci când a fost pus sub urmărire penală. Vuiesc atât presa internă, cât şi cea internaţională, PSD dă în clocot, opinia publică este contrariată. Nimeni nu înţelege de ce premierul merge înainte pe un drum închis", a precizat Alina Gorghiu.

Şefa PNL a atras atenţia că, din păcate, în loc să vorbim despre educaţie, despre promovabilitatea la Bacalaureat, despre absorbţia fondurilor europene, despre starea deplorabilă a administraţiei publice sau despre regândirea salarizării, vorbim, şi azi, despre problemele lui Victor Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne