Alina Gorghiu: Moştenirea lăsată la Primăria Generală, absolut înspăimântătoare. Acolo trebuie pusă o bombă

Şefa PNL nu are de gând să candideze pentru mult râvnita funcţie de primar general al municipiului Bucureşti.
Alina Gorghiu (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
08.12.2015

"Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcţie de foarte mare responsabilitate, m-aş înhăma la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilităţile, toată pregătirea, competenţa pentru a gestiona această funcţie de primar general. Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă şi...", a declarat Alina Gorghiu, la Realitatea TV, citată de Agerpres.

Întrebată de ce Cătălin Predoiu nu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, şefa PNL a replicat că acesta nu îşi doreşte să candideze pentru postul respectiv.

Vorbind despre asigurarea cu agent termic a bucureştenilor pe perioada iernii, Alina Gorghiu susţine că face eforturi în această direcţie, ba chiar a făcut "potecă" între Primărie şi Guvern astfel încât nimeni să nu rămână fără căldură.

"Preocuparea pentru Bucureşti e una foarte mare, s-au întâmplat atâtea lucruri rele pentru bucureşteni, încât aş vrea să cred că măcar o iarnă suntem capabili să le oferim linişte. Dacă nu avem mai mult de oferit, măcar linişte şi confortul de a sta în locuinţe încălzite", a subliniat liderul PNL.

În ceea ce priveşte variantele pentru candidaţii PNL la alegerile locale din Bucureşti, şefa liberalilor susţine că ele sunt foarte multe, precizând însă că nu este "foarte mulţumită" de opţiunile de la sectoare, pentru că "nu sunt toate câştigătoare în acest moment".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor