"Premierul din umbră" al liberalilor va fi preşedinte al PNL Bucureşti

Cătălin Predoiu va accede la şefia organizaţiei Bucureşti a PNL şi va continua să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Cătălin Predoiu va prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti, au anunţat luni liderii partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, adăugând că Predoiu rămâne propunerea PNL pentru postul de premier.

"D-nul Predoiu rămâne propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru şi cu el vom defila în campania electorală de anul viitor", a declarat Blaga.

Potrivit gândul.info, Gorghiu şi Vasile Blaga au mai anunţat, la finalul şedinţei PNL, că funcţia de secretar general va fi deţinută de Ilie Bolojan, iar în această săptămână, la Consiliul Naţional al partidului care va valida numirile lui Predoiu şi Bolojan, va fi anunţat şi candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei.

În prezent, conducerea organizaţiei PNL Bucureşti este asigurată de Anca Boagiu şi Teodor Atanasiu, iar în urma preluării funcţiei de către prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu conducerea filialei ar urma să devină monocefală.

Propunerea făcută lui Cătălin Predoiu de a prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti urmează a fi aprobată în cadrul Consiliului Naţional din data de 11 decembrie.

Anterior anunţului făcut de conducerea PNL, Predoiu a avut în această dimineaţă o întâlnire cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care l-au convins pe acesta să accepte să preia conducerea organizaţiei PNL Bucureşti.

Oferta primită de Predoiu, reprezentat al aripii PDL din noul PNL, vine în contextul în care liberalii au decis cu puţin timp în urmă că funcţia de secretar general al PNL să se unească sub conducerea lui Ilie Bolojan, reprezentat al aripii PNL din noua formaţiune.

Potrivit b365.ro, Cătălin Predoiu ar fi pus o serie de condiţii pentru a accepta preluarea şefiei PNL Bucureşti. Mai exact, Predoiu ar vrea o reevaluare a candidaţilor PNL pentru sectoare, având în vedere că un sondaj efectuat la comanda PNL arată că persoanele care vor să devină primari de sector în Bucureşti stau mai prost decât ceilalţi contracandidaţi. Voci din PNL susţin că Predoiu ar trebui să îşi asume şi candidatura la Primăria Capitalei, în contextul în care cine candidează la Primăria Generală devine şi şef al PNL Bucureşti.

Pe de altă parte, Blaga a infirmat aceste zvonuri, precizând că Predoiu nu va candida la Primăria Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne