Alina Gorghiu: „Demisia domnului Ponta de la şefia PSD este ca o operaţie la un picior greşit”

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Retragerea premierului Victor Ponta de la şefia PSD, în urma inculpării sale în dosarul Şova, este "ca o operaţie la un picior greşit" pentru că problema reală este refuzul său de a părăsi funcţia de şef al Executivului, a declarat miercuri, la RFI, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

„N-a fost nici gând un gest de onoare, aşa cum doreşte domnia sa să-l împacheteze. Demisia domnului Ponta de la şefia PSD, ca unică reacţie la problema sa juridică din păcate este ca o operaţie la un picior greşit, pentru că pe cetăţeni şi pe partenerii noştri internaţionali, inclusiv pe noi, ca Opoziţie, ne preocupă prea puţin dacă domnul Ponta mai este sau nu preşedinte al PSD-ului. Problema reală este dacă domnia sa continuă sau nu să fie prim-ministru al României", a comentat Alina Gorghiu.

Şefa PNL şi-a exprimat certitudinea că va veni în curând "o noapte a cuţitelor lungi" în PSD, vizaţi fiind premierul Victor Ponta şi apropiaţii lui.

Între timp, liberalii au strâns aproape 200.000 de semnături din toate judeţele pentru demisia lui Victor Ponta şi speră ca la începutul lunii septembrie să aibă un milion de semnături strânse.

„Numărul exact va fi nerelevant. Important pentru noi este să reuşim să comunicăm populaţiei din România, electoratului din România care sunt obiectivele noastre şi de ce ne încăpăţânăm, aşa cum spune Victor Ponta, să îi cerem demisia”, a mai precizat Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne