Alina Gorghiu: Cât timp Iohannis este preşedinte, Dragnea nu va fi premier

Liviu Dragnea să-şi ia gândul de la funcţia de premier. Şefa liberalilor Alina Gorghiu susţine că, atâta timp cât Klaus Iohannis este preşedinte, liderul PSD nu are şanse să fie numit în această funcţie.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Florin Chirila/Epoch Times)

Cât timp la Palatul Cotroceni va domni preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea - condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul - nu va fi numit premier, a afirmat vineri, la Liga Aleşilor Locali ai PNL, şefa liberalilor Alina Gorghiu.

"Viitorul prim-ministru al României va avea sânge liberal. Vreau să cred că vom face în aşa fel încât să-i convingem de români să dea o lecţie usturătoare stângii ca în 2014. Este important să credem că au trecut vremurile în care România se poate lăuda că acceptă un prim-ministru condamnat definitiv. Vă asigur că, atâta vreme cât la Cotroceni există un preşedinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, niciodată Dragnea nu va fi premierul României", a declarat Alina Gorghiu.

Şefa liberalilor şi-a exprimat dorinţa ca, după alegerile parlamentare din iarnă, PNL să fie în centrul guvernării.

"Dacă vrem ca acest lucru să se întâmple, ca românii să creadă în PNL, prima condiţie este ca liberalii să creadă în PNL, pentru că mai sunt unul, doi care se ocupă de bârfe, intrigi, scenarii apocaliptice.

Cred că ALDE-PSD nu va atinge pragul de 50% la parlamentare, dar acest lucru depinde foarte mult de cum se descurcă PNL în următoarele trei-patru luni. Noi nu vom guverna cu PSD, să înţeleagă cine are de înţeles lucrul acesta", a precizat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne