Vanghelie a mers la Băsescu ca la preot să discute "chestiuni lumeşti"

Marian Vanghelie neagă că fostul preşedinte l-ar "curta" în vederea unei fuziuni şi susţine că s-a văzut cu Băsescu pentru a vorbi despre problemele sale în justiţie.
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie confirmă că s-a întâlnit cu Traian Băsescu, însă neagă că ar exista vreun plan de fuziune între PMP şi PDS, aşa cum s-a zvonit. Potrivit lui Vanghelie, discuţiile între el şi fostul preşedinte au vizat “lucruri lumeşti”, relatează stirpesurse.ro.

Practic, Vanghelie, personaj acuzat că ar fi luat mită fabuloasa sumă de 90 de milioane de euro, a fost la fostul şef al statului pentru a discuta despre problemele sale penale, iar acesta l-a îndemnat să se lupte în justiţie pentru dreptate.

„Nu mă curtează nimeni şi nu avem nicio intenţie de a face vreo fuziune sau alianţă. Nu există o colaborare cu Traian Băsescu. Eu am o relaţie bună cu toată lumea, excluzându-i pe Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea. El a primit-o pe soţia mea, când am fost arestat, despre problemele pe care le aveam, şi a ascultat-o. Am o datorie morală faţă de Traian Băsescu. L-am informat prin ceea ce trec când am fost arestat.

Au fost nişte discuţii, cum ar zice Patriarhul României, lumeşti. M-am dus să vorbesc, să îl informez. E ca atunci când te duci la preot. Te ascultă, îi spui ce te doare, dar nu s-au rezolvat lucruri majore. Un om simte nevoia ca atunci când îl doare să spună la mai multă lume. Mi-a dat un sfat să mă bat în justiţie şi să am demnitate. Nu am de gând să fac nicio fuziune cu Traian Băsescu”, a declarat Marian Vanghelie la Antena 3.

Potrivit stiripesurse.ro, după ce a înghiţit UNPR-ul lui Gabriel Oprea, PMP a început să ia şi oameni din partidul înfiinţat de Vanghelie. Surse politice citate de STIRIPESURSE.RO ar fi precizat că Băsescu negociază cu mulţi oameni din Partidul Dreptăţii Sociale al lui Vanghelie şi că, în cazul în care nu va fi o fuziune, PDS va rămâne fără membrii care vor alege PMP.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne