Băsescu a explodat: Măi mitomanule, România nu a fost nicio clipă în pericol de ukrainizare

Declaraţia lui Victor Ponta, potrivit căreia imensele cozi formate în diaspora la prezidenţialele din 2014 au fost cauzate de românii care s-au aşezat de 3,4 ori la rând ca să se vadă la televizor, i-au atras atenţia şi lui Traian Băsescu, care a lansat un atac virulent la adresa fostului premier.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiţia mitomanului în politică, a tunat şi fulgerat luni, pe contul său de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puţin, că, la alegerile prezidenţiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au aşezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota.

Pe mine, această afirmaţie mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înşelătorie, vrea să îşi construiască un viitor în politică la fel cum şi-a construit şi trecutul, adică prin minciună", a declarat Traian Băsescu.

Mai mult, fostul preşedinte a evidenţia că "mitomanul" afirmă nonşalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina.

"Măi mitomanule, România nu a fost nicio clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea şi a lui Corlăţean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Şi ţi-o spun eu, care, la acea dată, eram Preşedintele României. În sfârşit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic", a adăugat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne