Alina Gorghiu: Cât de cinic să fie partidul lui Dragnea, încât să-l spele şi pe Iliescu

Fosta şefă a PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că va participa la protestul anunţat duminică în Capitală împotriva "ordonanţelor-elefant" promovate de Guvernul Grindeanu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

De prevederile ordonanţelor Iordache va beneficia şi fostul preşedinte Ion Iliescu, actor central în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei, şi-a exprimat nemulţumirea fosta şefă a liberalilor Alina Gorghiu, care a anunţat că acesta este un motiv în plus pentru care iese în stradă la protestul anunţat duminică seară în Capitală.

"Azi am un motiv mai puternic ca niciodată să merg la protestul împotriva ordonanţelor guvernului pe tema graţierii şi de modificare a codului penal. Cât de inuman, de cinic să fie partidul ăsta al lui Dragnea, încât să-l spele şi pe Iliescu, abia inculpat în dosarul Mineriada după 26 de ani, pentru crime împotriva poporului român.

Chiar nu mai există niciun om în PSD care să creadă că Iliescu pentru Mineriadă trebuie să plătească?! Cam asta e cea mai tristă, foarte tristă concluzie. De lege va profita chiar şi Ion Iliescu în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei", a declarat Alina Gorghiu.

Fosta şefă PNL a atras atenţia că Guvernul trebuie să aplice programul de guvernare, nu să mistifice istoria. Cel mai bine ar fi ca Dragnea & company să renunţe la ordonanţe şi să vină să dezbată problemele în Parlament "dacă vor să facă ceva bun pentru justiţie".

"Protestul este o formă democratică de a spune nu în faţa unui abuz. Dreptul de a fi în stradă şi de a vorbi nici PSD nu mi-l ia", a adăugat Alina Gorghiu.

Un cetăţean i-a scris fostei şefe PNL că "propaganda psd-ista va manipula" şi va zice că în spatele protestelor se află liberalii. În replică, Alina Gorghiu susţine că deja se întâmplă asta de două săptămâni: "Ba că e organizat de PNL, ba de Soros, ba sunt plătiţi şi tot aşa... dar nu poţi să vezi că Iliescu devine erou după ce a omorât zeci de oameni".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne