Dragnea: M-am cam săturat să se vorbească de penali, penali, penali arătând la PSD-ALDE

„M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de cei de la USR”, şi-a exprimat indignarea liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nemulţumit că în spaţiul public de discută de "penalii" din PSD şi ALDE, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea ameninţă că o să înceapă în curând să vorbească despre „adevăraţii penali din România”.

„Eu cred că săptămâna viitoare o să încep şi eu să vorbesc - de la mijlocul săptămânii viitoare încolo - despre adevăraţii penali din România, pentru că eu m-am cam săturat să se vorbească de penali, penali, penali arătând la PSD şi la ALDE. N-am crezut că o să fac lucrurile astea până acum, dar, după ce intrăm în procedurile parlamentare pentru buget, o să începem să lămurim aceste lucruri.

M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de cei de la USR. Nu l-am văzut pe dl. Lazăr (procurorul general- n.r.) să-mi răspundă la întrebarea pusă la o emisiune - dacă a primit o plângere de la AEP privind finanţarea ilegală a USR”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.