Alergic la presă. Ponta lansează un nou atac la adresa lui Dan Tăpălagă

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nemulţumit de un articol în care jurnalistul Dan Tăpălagă afirma, bazându-se pe o serie de declaraţii ale lui Liviu Dragnea, că PSD nu i-a propus nimic lui Victor Ponta şi că acesta s-a propus singur în funcţia de şef al Camerei Deputaţilor, fostul premier lansează un nou atac virulent la adresa editorialistului Hotnews.

"Tovarăşul Colonel Dan Tăpălagă s-a "activat" puternic în ultima perioadă (deh, în campanie, normal)! Sare să îl apere pe Zgonea, indică PSD pe cine să nu pună la Camera Deputaţilor, mai recent "interpretează" el ce a vrut de fapt să spună Liviu Dragnea - vezi textul: http://m.hotnews.ro/ştire/21004169", scrie Ponta pe Facebook.

Nemulţumit de articolele lui Tăpălagă, Ponta îl acuză pe jurnalist că este colonel acoperit şi că o să vorbească "cu şefii săi să le mai facă celor din PSD nişte dosare penale.

"M-am tot întrebat de ce un om cu o mentalitate securistă specifică anilor '50 se manifestă aşa! Întâi m-am gândit că de fapt îşi doreşte să fie preşedinte PSD - şi fiindcă nu reuşeşte se comportă ca un iubit refuzat!

"Tov. Colonel - vrea şi el să ajungă General! Oricum, eu cred că PSD tot nu va face cum "ordonă" Tovarăşul Tăpălagă. Şi el o să vorbească cu şefii săi să ne mai facă nişte dosare penale. Şi majoritatea oamenilor o să voteze tot cu PSD pentru că au văzut ce bună e viaţa cu "tehnocraţii" şi "acoperiţii" gen Tăpălaga! Ghinion!", scrie Ponta.

Reamintim că Victor Ponta, fost premier al României, plecat din funcţie după protestele declanşate de tragedia din Colectiv, are dosar penal pe rol, fiind trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, alături de fostul său coleg de Guvern, Dan Şova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne