Adrian Papahagi: UDMR este un FSN maghiar nereformabil

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Cazul Laszlo Borbely este o reconfirmare a faptului că UDMR-ul lui Kelemen Hunor este un partid corupt nereformabil, este de părere Adrian Papahagi, adăugând că s-ar bucura ca maghiarii să-şi poată crea o alternativă cinstită la acesta.

"Ca în cazul lui Vosganian, sistemul a făcut scut în jurul lui Borbely. UDMR îşi reconfirmă statutul de partid corupt – un FSN maghiar nereformabil. De 25 de ani UDMR cauţionează statu-quo-ul. Au blocat votul prin corespondenţă. Au încercat să desfiinţeze ANI. Au fost la fel de corupţi ca PSD", a declarat Adrian Papahagi.

"După reţeta PSD, au menţinut zonele pe care le controlează în subdezvoltare: Harghita şi Covasna sunt un fel de Teleorman şi Vaslui ale Transilvaniei. M-ar bucura ca maghiarii să-şi poată crea o alternativă cinstită la UDMR", a mai precizat Adrian Papahagi pe contul său de Facebook.

Deputatul UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului şi Pădurilor, acuzat de trafic de influenţă, a scăpat miercuri de urmărire penală graţie colegilor săi care au au respins cererea DNA de ridicare a imunităţii cu 154 de voturi împotrivă şi 125 pentru, din cele 284 de voturi exprimate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.