Ce se întâmpla în faţa MAI în timp ce Carmen Dan colora în roz represiunea

Protest în faţa M.A.I.
Protest în faţa M.A.I. (Epoch Times România)

În timp ce Ministrul de Interne, Carmen Dan, încerca să prezinte în culori frumoase nebunia declanşată de jandarmi la curăţarea Pieţei Victoriei după mitingul de pe 10 august, în faţa MAI avea loc un protest (2-34 persoane) care cereau, inclusiv cu ajutorul unui megafon, demisia ministrului.

La faţa locului au apărut jandarmi şi negociatori - iar unul dintre ei a cerut unuia dintre protestatari - Marian Rădună, venit împreună cu copila sa - să urce în dubă pentru a fi dus la secţie, în vederea aplicării unei amenzi.

Toate acestea în timp ce în interiorul clădirii, "madam" ministru înfiera cu grele mustrări proletare postări fake news ... de pe facebook... şi se mândrea că pentru măcelul declanşat vineri de trupele de şoc ale ministerului sunt anchetaţi 5 (cinci) jandarmi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne