Ziua 299. "Credinţa în România ne dă putere să continuăm să cerem dreptate când totul pare pierdut!"

Românii trebuie să se trezească şi să dea un nou curs acestei ţări, scoţând-o din zodia corupţiei, din mâinile "grupului infracţional" care vrea să legalizeze furturile, transmit protestatarii reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Epoch Times)

Convinşi că România poate avea un alt viitor, unul în care oamenii să-şi poată folosi creativitatea în direcţia construirii unei ţări aşa cum şi-o doresc, nu în permanentă luptă contra corupţiei şi corupţilor, protestatarii au revenit lângă Guvern, lansând un nou apel la mobilizare.

Cum duminică este anunţat un mega-protest, unul la care s-au raliat zeci de organizaţii ale societăţii civile precum şi două blocuri mari sindicale (Cartel Alfa şi BNS), nemulţumite atât de Revoluţia Fiscală cât şi de modificarea legilor Justiţiei, protestatarii îşi exprimă speranţa că flacăra de veghe pe care ei o ţin aprinsă, de zece luni, se va transforma în vălvătaie şi românii vor acţiona întru schimbarea propriului destin.

"Duminică se împlinesc exact 300 de zile de când protestăm zilnic în faţa clădirii Guvernului. Desigur, poporul român e delăsător - se apucă greu de ceva şi renunţă imediat - dar iată că tocmai dintre români s-au ridicat câţiva (foarte puţini, e adevărat) care îşi susţin credinţa într-o Românie-stat-de-drept de atâta timp... S-a vorbit despre oboseala cetăţeanului, expus zilnic la abuzuri din partea puterii. S-a spus că nu se mai iese la proteste pentru că oamenii au obosit. E chiar amuzant să vezi că se plâng de oboseală cei care nu ies...

Dar, atâta timp cât încă se mai strâng zilnic oameni în Piaţa Victoriei, România mai are o şansă. Noi i-o oferim. Nu doar că ne dorim o Românie în care să ne putem folosi creativitatea debordantă caracteristică neamului, pentru a construi raiul pe care-l merităm, dar CREDEM CU TĂRIE că acest lucru e posibil. De fapt, tocmai credinţa în România ne dă putere să continuăm să cerem dreptate când totul pare pierdut. Speranţa noastră este ca duminică, flacăra pe care o veghem cu atâta grijă de aproape 10 luni, să se transforme în vălvătaie.

Aşteptăm plini de speranţă şi iubire să se trezească şi ceilalţi, să înţeleagă că trebuie să îşi pună în acord faptele cu ceea ce simt şi ce gândesc. Să se maturizeze odată şi să înţeleagă că, dacă vor schimbare, trebuie să acţioneze, să se responsabilizeze pentru propriul destin", transmite o protestatară.

Un alt protestatar avertizează că politicienii la putere vor să dea lovitura decisivă Justiţiei şi lansează şi el un apel la mobilizare pentru protestul de duminică.

"Până la sfârşitul anului, grupul infracţional vrea sa dea lovitura decisivă Justiţiei, pentru a-şi legaliza furturile şi pentru a se asigura că sunt anchetaţi doar românii din statul paralel! BNR-ul este “vinovat” de incompetenţa Guvernului, dar asta nu mai este o surpriză că ei nu sunt de vină!

Mâine vor fi proteste în România cum nu s-au văzut din februarie! Mesaj pentru infractori. Aţi reuşit să ne uniţi! Ne vedem mâine în Piaţa Victoriei!", spune protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne