Protest PNL la Parlament. Orban: "Avem la putere un Cosa Nostra, un grup mafiot care pune mâna pe stat"

Avem la putere un grup mafiot care pune mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul, pentru a ataca şansa la o viaţă mai bună a românilor, a declarat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, în faţa protestatarilor PNL adunaţi în faţa Parlamentului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Câteva mii de simpatizanţi PNL s-au adunat la Palatul Parlamentului pentru a protesta împotriva Guvernului Dragnea-Tudose şi a-şi exprima susţinerea pentru moţiunea de cenzură "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

"În urmă cu mai puţin de un an, Dragnea umbla ca Moş Crăciun, promiţând de toate pentru toţi. PSD promite că dă, dar nu ştie decât să ia. Promitea creşterea salariilor de la 1 ianuarie 2018. Ce vor primi? Vor primi transferul contribuţiilor şi în loc să crească salariul cu 25 la sută, va creşte cu 4 la sută. Ăsta este PSD, promite că dă, dar nu are mână decât de luat. În mai puţin de un an de guvernare, deşi ciuma roşie a preluat România la cheie, funcţională, cu o imagine bună construită de preşedintele Iohannis, toate speranţele, şansele României au fost dăruite de aceşti nemernici care distrug ţara. Avem la putere un Cosa Nostra, cu un grup mafiot, care pune mâna pe statul român pentru a subjuga cetăţeanul român, pentru a ataca şansa la o viaţă mai bună a cetăţenilor", a declarat Orban, în faţa mulţimii, citat de News.ro.

Potrivit liderului PNL, pe cei din PSD îi deranjează că suntem în Uniunea Europeană şi că există instituţii europene care le pot pune frână.

"Nu e departe momentul în care cei care sunt la putere acum să încerce să ne scoată din UE sau să ne arunce la periferia Europei. Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fără frică de Dumnezeu. Dar nu pot face ce vor! În ţara asta, dacă un Guvern atacă democraţia, fiecare cetăţean nu are dreptul de a da jos puterea, ci are obligaţia de a o da jos. Nu ei sunt România, noi suntem România, cei care muncim", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne