Ziua 247. "Statul a devenit o grupare mafiotă!"

România nu o să aibă un viitor dacă cetăţenii nu luptă împotriva infractorilor penali susţinuţi pe faţă de interlopi, transmit protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei, la o zi după ce Liviu Dragnea a ieşit de la Înalta Curte flancat de indivizi cu cefele rase.
Protest
Protest (Epoch Times)

Statul a devenit o grupare mafiotă, una în care urmaşii lui Iliescu au schimbat minerii pe interlopi, acuză protestatarii rezist, reveniţi lângă Guvern, pentru a 247-a seară consecutiv. Ca element de noutate, astăzi oamenii au găsit centrul Pieţei îngrădit cu garduri şi balize de Primaria Capitalei, jandarmii comunicându-le cetăţenilor că municipalitatea va organiza "evenimente culturale."

Rămaşi doar o mână de oameni după ce în iarnă, după adoptarea OUG 13, în Piaţă au fost sute de mii, protestatarii le reamintesc celor ce au renunţat să vină lângă Guvern că neimplicarea, absenteismul şi tăcerea sunt aliaţii PSD, iar ţara o să aibă un viitor doar dacă oamenii luptă "împotriva acestor infractori penali susţinuţi pe faţă de interlopi."

Protest
Protest (Epoch Times)

"România este în tranziţie, de la politicianul neocomunist ca Iliescu apărat de mineri, la infractorii penali de astăzi, apăraţi de interlopi. Am trecut, în numai 27 de ani, de la mineri la interlopi. Este clar că statul a devenit o grupare mafiotă. Este clar că statul aşa cum este el acum este în slujba infractorului. Statul ăsta plătit de noi, votat de 3.6 milioane de Români este de fapt o haită de penali puşi pe jaf.

Românul a pierdut încrederea în politicieni. Propaganda FSN-istă, PSD-istă a făcut ca românul de rând să îşi piardă încrederea în stat, în politician, în posibilitatea unei vieţi mai bune şi nu a mai ieşit la vot. Au venit la vot doar susţinătorii PSD, cei 3.6 milioane de români inconştienţi, manipulaţi, duşi de nas cu promisiuni electorale oneroase. Trebuie ca românul să înţeleagă că tăcerea lui, neprezenţa lui la vot, este apă la rădăcina corupţiei.

Corupţii au făcut ca românul să îşi piardă încrederea şi să stea acasă, românul este victima manipulărilor corupţilor. Tăcerea, neimplicarea, absenteismul sunt o miză foarte puternică pentru PSD, aşa câştigă ei. Au o bază mică de manipulaţi şi atunci tăcerea celorlalţi a permis să aibă acces la putere.

Să nu permitem ca România să devină România infractorilor, să nu permitem ca imoralitatea să devină lege, să nu permitem ca furtul să fie programul nostru de ţară. Să luptăm cu toţii uniţi împotriva acestor penali, să luptăm cu toţii ca aceste derapaje politice ce trag România în negura totalitarismului mafiot să dispară.

Sunt încrezător că românul va înţelege că depinde şi de el, de fiecare dintre noi ca România să ajungă pe un făgaş normal. Stiu că românii au tot luptat, stiu că românii au tot încercat, dar în acelaşi timp stiu că trebuie să continuăm această luptă. Dacă ne oprim noi, copiii noştri, nepoţii noştri nu o să aibă un viitor. România nu o să aibă un viitor dacă nu luptăm împotriva acestor infractori penali susţinuţi pe faţă de interlopi", declară un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Şi, cum astăzi în Piaţa Victoriei a avut loc un miting de amploare al Cartel Alfa, miting declanşat de intenţia guvernului de a trece contribuţiile sociale de la angajator la angajat, protestatarii îşi exprimă speranţa că sindicaliştii s-au trezit şi vor acţiona şi ei. O altă prioritate ar trebui să fie implicarea tinerilor, susţine protestatarul.

"Astăzi am avut proteste în Capitală, am avut proteste organizate de către sindicate. Din păcate, sindicatele au tăcut câteva luni de zile, au tăcut pentru că au fost mituiţi cei din sectorul de stat. Acum, au realizat că drepturile sindicale şi salariale se reduc cât vezi cu ochii!

De ce? Este simplu! Pentru că gaşca aflată la putere, atentează la viitorul nostru. În tot acest timp cât au tăcut, sindicatele au devenit complicii acestor hoţi!

Dar cum niciodată nu este prea târziu, să sperăm că vor acţiona şi ei, şi nu se vor gândi doar la banii pe care îi iau lunar, ci şi la viitorul copiilor!

Cei din Federaţia SANITAS au plecat în marş spre Ministerul Sănătăţii, au fost obligaţi să meargă pe trotuarul de pe Calea Victoriei, circa 1500 de Medici şi Personal din Sistemul de Sănătate. Menţionez că pe tot traseul Calea Victoriei a fost blocată circulaţia, deci ambele benzi de circulaţie erau libere.

La Minister, nu i-a aşteptat ministrul ci un secretar de stat, dar contează oare? Acel incompetent nu cred că avea ce să le spună. Am plecat de la Minister şi am ajuns în Piaţa Universităţii unde era plin de tineri! Parcă eram în alt film! Tinerii sunt efectiv deconectaţi.

Concluzia zilei de astăzi, de fapt speranţa mea este că sindicaliştii şi-au dat seama că nu doar ‘’pomenile’’ contează, şi tinerii trebuie să fie angrenaţi în viaţa asta civică. Cum o facem? Prin exemplu! Haideţi în stradă cât mai putem să ieşim, pentru că cenzura se instalează!", spune protestatarul.