Ziua 177. "Nu putem accepta că această ţară e condusă de un infractor condamnat!"

Societatea civilă a ajuns să preia rolul instituţiilor şi al partidelor care fac blat cu partidul cangrenă care este PSD, acuză protestatarii #rezist, reveniţi lângă clădirea Guvernului pentru a 177-a zi consecutiv.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei pentru a 177-a seară consecutiv, ferm hotărâţi să continue să iasă în stradă până la reinstaurarea statului de drept. Căci România a ajuns - susţin cetăţenii - un stat condus de un politician condamnat penal care ar face orice pentru a scăpa de condamnare.

Din nefericire, instituţiile statului au fost acaparate de partidul-Stat, Opoziţia nu-şi poate îndeplini rolul, funcţionând într-un Parlament majoritar PSD-ALDE, aşa că doar cetăţenii mai pot face ceva pentru a sancţiona derapajele puterii, transmit protestatarii.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Nu putem accepta că această ţară e condusă de un infractor condamnat, de cineva care e în stare să dea foc la ţară pentru a scăpa de problemele legale pe care le are. Ieşim pentru că trăim permanent cu frica de ceea ce ar putea face. Instituţiile statului care au menirea de a veghea la derapajele antidemocratice precum CCR au devenit parte a acestui sistem, nu avem nicio forţă politică puternică care să facă opoziţie reală astfel încât societatea civilă a ajuns să preia rolul instituţiilor şi al partidelor care fac blat cu acest partid cangrenă care este PSD", declară un protestatar.

La rândul său, un alt manifestant a remarcat că felul în care acţionează "Ciuma Roşie" şi nu acţionează Opoziţia l-a determinat pe el, şi pe alţii ca el, să devină un cetăţean activ în România.

"Dacă ma întrebai acum un an dacă sunt în stare să protestez şase luni aproape zi de zi şi dacă ma văd implicat civic, as fi spus că da... dar exclus o aşa lungă perioadă! Iată că lucrurile stau altfel din cauza acestei clase politice pe care o are România. Dacă în anii trecuţi furau şi noi eram pasivi la aceste furturi, devenind astfel complici, iată că felul în care acţionează Ciuma Roşie şi nu reacţionează Opoziţia m-a/ne-a făcut să devenim cetăţeni activi în România! Fie că luam atitudine în spitale, instituţii publice sau pe stradă, să ştiţi că suntem Cetăţeni.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Chiar dacă în ultima perioada numărul participanţilor la proteste şi marşuri nu a fost ridicat, sunt convins că noi, românii, vom reacţiona precum polonezii zilele trecute! De ce spun asta? O spun pentru că, din păcate, Ciuma Roşie acţionează pas cu pas pentru a-şi pune în aplicare planul de a distruge instituţiile de control din Justiţie (fără a face vreo legătură cu domnul preşedinte)! Noi trebuie să fim pregătiţi şi trebuie să acţionăm ca o familie căreia îi sunt încălcate drepturile şi proprietatea! O sa fim în Piaţă şi mâine şi în zilele ce vor urma şi le transmitem celor de la guvernare: #vavedem #rezist", a precizat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne