Ziua 159. „Penalii dau atacul final la DNA. Se apropie puşcăria pentru liderul suprem, dictatorul absolut”

Aflată în zodia PSD-ALDE, România merge cu paşi grăbiţi spre o nouă criză economică. Asta în timp ce subjugarea Justiţiei şi jefuirea bugetului de stat par a fi singurele priorităţi ale celor ajunşi acum la butoanele puterii, au tras un semnal de alarmă protestatarii #rezist, care continuă să revină în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Au trecut nu mai puţin de 159 de zile de când Guvernul Grindeanu adopta, "noaptea, ca hoţii", deja celebra OUG 13 în favoarea infractorilor. De atunci, seară de seară, protestatarii #rezist revin în Piaţa Victoriei pentru a cere o schimbare fundamentală a modului în care se face politică în ţara noastră.

Ajunşi la limita răbdării după 27 de ani de hoţie şi minciuni, protestatarii cer, din stradă, "o ţară normală", o ţară în care politicienii să lucreze cu adevărat în interesul poporului, nu în detrimentul lui ca până acum.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Tot ce se întâmplă zilele acestea trebuie văzut ca un joc de şah cu piese în mărime naturală. Regele observă şi încearcă, cu puteri limitate, să apere Statul de drept, Nebunul încearcă să atace tot ce se numeşte Justiţie şi libertatea presei, Pionii acoliţi, fie că vorbim de Tudorel Toader, Şerban Nicolae, Gabriela Firea sau Olguţa, acţionează la comandă ori de câte ori le dictează El Lidero Maximo cu scopul suprem de a scăpa de închisoare.

Faptul că Strada este atacată de unul ca Năstase nu înseamnă decât că le e frică de noi, le suflăm în ceafă, deranjăm şi acest lucru este extrem de important! Trebuie ca presiunea să continue, marşurile să fie din ce în ce mai dese şi mai vizibile, iar oamenii să participe în număr cât mai mare apărând, ca şi până acum, ceea ce încă le-a mai rămas: valorile morale, demnitatea şi libertatea! Together we stand, divided we fall! #rezistamnucedam!", a declarat o protestatară.

La rândul său, un alt tânăr din Piaţă a atras atenţia că "penalii, hoţii, mincinoşii, imoralii dau acum atacul final la DNA" şi doresc "decapitarea" celui mai important "bastion" al Justiţiei.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Asta tot din cauza lui Liviu Dragnea, care are o coadă mare de dosare care încep să apară. El şi acoliţii lui brazilieni, el şi acoliţii lui cu afaceri în România, el şi acoliţii lui cu televiziuni, el şi acoliţii lui de prin Parlament şi Guvern sau alte structuri ale statului. De unde fură ei? De la noi, cetăţenii României, din bugetul de stat. Am asistat săptămâna asta la un asalt mediatic concentrat asupra DNA-ului implementat cu un senator.

Se strânge laţul şi se apropie puşcăria pentru liderul suprem, dictatorul absolut. Se sinucid politic senatori, miniştrii, deputaţi. Nimic nu contează, doar să scape de puşcarie. E un imn al corupţiei cântat în cor de o şleahtă de penali, pupincurişti şi imorali. Ne stârnesc indignarea şi în acelaşi timp mila", a precizat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne