Băsescu: Dragnea e intangibil. Explicaţia: chermezele cu Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior şi Kovesi

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Liderul PSD Liviu Dragnea este intangibil ca urmare a partidelor de tenis şi chermezelor la care au participat Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, Florian Coldea, George Maior şi Laura Codruţa Kovesi la vilele SRI, a acuzat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele", a scris Băsescu.

Potrivit fostului preşedinte, au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lui Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nu s-a întâmplat nimic, Dragnea este intangibil. Oare de ce?

"Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru „neprihănita” Kovesi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de "Zeiţa Dreptăţii". Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana", a mai precizat Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne