Ziua 144 #rezist. "Conducerea PSD-ALDE şi-a distrus propriile partide şi vrea să distrugă şi viitorul nostru"

Cei aflaţi la putere nu s-au sfiit să legifereze hoţia, să-şi dea jos propriul guvern şi să-şi folosească toate pârghiile pentru a se proteja de Justiţie. Aşadar scandarea "Demisia" rămâne la fel de actuală, iar rezistenţa rămâne o datorie, transmit protestatarii.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, pentru a 144-a zi consecutiv, determinaţi să #reziste şi să #insiste pentru viitorul acestei ţări, pus în pericol de coaliţia la putere, coaliţie care nu a avut scrupule nici măcar să-şi dea jos propriul guvern.

La fel de determinaţi ca în iarnă, când Piaţa vuia de indignarea a sute de mii de oameni, protestatarii, rămaşi acum doar câteva zeci, transmit că lupta trebuie să continue până la plecarea Coaliţiei PSD-ALDE de la putere. În opinia oamenilor care de la adoptarea OUG 13 au protestat non-stop, şeful statului va trebui să fie hotărât şi să-şi asume un premier care să nu fie din Coaliţie şi capabil să dea un guvern competent şi fără corupţi.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Următoarele zile sunt foarte importante şi sper ca să fie decisive, astfel încât la sfârşitul săptămânii viitoare să avem un guvern competent şi fără corupţi. Viitorul premier nu trebuie să fie de la PSD-ALDE, deoarece în ultimele 5 luni au dovedit că nu sunt capabili să guverneze. Domnul preşedinte Iohannis trebuie să fie foarte hotărât şi să îşi asume un premier! Dacă parlamentarii de la PSD-ALDE vor vota împotriva deciziei preşedintelui de săptămâna viitoare şi de la a doua desemnare, atunci mergem la anticipate.

Ca protestatar #rezist voi face tot posibilul ca PSD-ALDE să nu mai obţină un procent confortabil în Parlament. Sper ca săptămâna viitoare să se termine acest circ creat de PSD-ALDE şi să mergem şi noi acasă; dacă nu, va trebui să luptăm în continuare şi să venim în stradă până când vom scăpa de conducerea PSD-ALDE care şi-au distrus propriile partide şi care vor să ne distrugă viitorul nostru! Această luptă poate să dureze până la 3 ani şi jumătate, dar merită tot acest efort pentru viitorul României, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri!", spune un protestatar #rezist.

La rândul său, un alt protestatar atrage şi el atenţia că cei ce au pus mâna pe putere fac tot ce ţine de ei pentru a-şi proteja hoţiile lor şi ale familiilor şi transmite că rezistenţa este o datorie, pentru ca această ţară să aibă un viitor.

Am ieşit în stradă într-o noapte friguroasă de Ianuarie şi am ajuns într-o zi de Iunie cu o atenţionare meteo de Caniculă. Rezistăm de 144 de zile şi la ce vedem, se pare ca vom mai sta în Piaţa Victoriei. Indivizii care au ’’pus mâna pe putere’’ în Decembrie 2016 îşi folosesc toate pârghiile pentru a se eschiva din faţa justiţiei şi de a-şi proteja hoţiile lor şi ale familiilor.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

CCR are un nume predestinat parcă, şi aduce izbitor de bine cu binecunoscutul Comitet Central. După ce această instituţie a fost ’’motivată/mituită’’ de către Parlamentul de hoţi cu o imunitate pe care nu cred că o găsim în Europa, trebuie să lucreze în numele Partidului, şi chiar o face. Zi de zi suntem obligaţi să-i suportăm pe aceşti indivizi, care vorbesc ’’vorbe’’ fără a face ceva concret pentru ţară.

Tovarăşa Firea s-a prezentat după un an de inactivitate să ne spună ce? Nimic. Reacţia noastră o să fie pe măsură la adresa acestor infractori & trădători. Poporul s-a trezit şi va reacţiona cât de curând atât de rău încât s-ar putea să nu-i mai scape nici fuga din ţară. Să nu fiu înţeles că aş ameninţa, dar chiar nu se mai poate. O să rezistăm şi vom acţiona aşa cum acţionează şi ei, şi o vom face pentru TARĂ şi VIITOR-ul acesteia. ", susţine protestatarul.