Ziua 131. "Vrem o clasă politică nouă, cu oameni integri, care fac ceva pentru ţară. Nu mai vrem hoţi şi impostori"

Au trecut 131 de zile de când protestatarii #rezist continuă să ceară neîncetat demisia Guvernului Grindeanu, care, prin infama ordonanţă cu numărul 13, adoptată "noaptea ca hoţii", a încercat să modifice Codurile Penale în favoarea infractorilor.
Protest
Protest (Alexandru Socol bSk)

Imnul României şi scandarea "Demisia" au răsunat din nou, pentru a 131-a seară consecutiv de la adoptarea OUG 13, sub ferestrele Guvernului din Piaţa Victoriei.

Protest
Protest (Alexandru Socol bSk)

Declanşate în iarnă, protestele #rezist par să nu se mai termine. Dacă în punctul culminant erau în stradă sute de mii de români, acum au rămas doar câteva zeci, care se declară însă determinaţi să ţină în continuare aprinsă "flacăra rezistenţei" până când ţara se va îndrepta spre normalitate.

Cât timp acest lucru nu se va întâmpla, protestatarii consideră că trebuie să fie în stradă pentru a semnala că România merge în direcţia greşită, condusă fiind de un grup de politicieni care au demonstrat că se gândesc mai mult la scăparea corupţilor decât la binele naţiei.

Cu alte cuvinte, o "relaxare" a conştiinţei civice nu este cea mai bună opţiune acum, din moment ce situaţia din ţară este în continuare dramatică.

"Am venit şi astăzi în Piaţă. Ca aproape în fiecare zi în ultimele patru luni şi ceva. Ce mai vrem aici? Vrem o clasă politică nouă, serioasă, cu oameni integri, care fac ceva pentru ţară, fără hoţi. Am urmărit aseară cu interes întâlnirea oficială a preşedintelui Iohannis cu preşedintele american Trump. Aşa arată o vizită a unui om de stat serios. Cu discuţii concrete, cu prestanţă. Nu te duci în America pe bani mulţi de la partid, probabil furaţi tot ce la cetăţeni, ca să faci "photo bomb" la masa lui Trump, cum a făcut Daddy Dragnea.

Protest
Protest (Alexandru Socol bSk)

Parlamentarii continuă să îşi urmărească agenda ascunsă şi nu au schimbat absolut nimic de la OUG13. Scopul lor este în continuare de a rămâne în libertate cei dintre ei care au furat din banii poporului. Nu mai vrem hoţi! Nu mai vrem şmecheri! Nu mai vrem impostori! Vrem o clasă politică de oameni serioşi, care să obţină rezultate concrete pentru România. De asta vin şi voi continua să vin în Piaţa Victoriei", a declarat unul dintre protestatari.

La rândul său, un alt manifestant, sătul de modul în care se face politică în ţara noastră, şi-a exprimat speranţa că vom avea şi noi cât mai curând "o ţară altfel, cu politicieni altfel, aşa cum avem un Preşedinte Altfel".

"131 de zile de când sunt un cetăţean activ! De ce spun asta? O spun pentru că în afara votului pe care l-am dat la fiecare acţiune electorală, nu mă interesa cum îşi fac treaba cei cărora le-am dat sau nu votul! 131 de zile de când au reuşit aceşti infractori să ne trezească!

Un grup infracţional care îşi face legi interpretabile, care nu a furat doar bani, a furat şi dreptul la a fi cetăţean, dar GATA! Îmi doresc după vizita Preşedintelui la Casa Albă, să pot fi mândru peste câţiva ani că se poate face politică şi altfel şi oamenii aleşi sunt altfel! Vreau o ţară altfel, cu politicieni altfel aşa cum avem un Preşedinte Altfel!", a precizat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne