Cîţu, noi glume pe seama lui Dragnea: „Anunţ publicitar - Caut hamster se(r)vil şi ghiftuit”

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef la ING Bank, şi-a făcut un punct de glorie din a-l ironiza pe liderului PSD Liviu Dragnea.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ziua de vineri a fost una proastă pentru preşedintele PSD Liviu Dragnea şi nu ploaia a fost de vină pentru acest lucru. Sunt alte două motive, la fel de importante: celebrul prag pe care nimeni din PSD nu are curaj să-l propună şi faptul că preşedintele american Donald Trump l-a primit şi a ţinut o conferinţă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Flori Cîţu.

"În cazul pragului lucrurile sunt simple. Iese prost pentru PSD şi Liviu indiferent de prag. Peste 105.000 de lei se umple Piaţa Victoriei. Sub 105.000, Liviu este forţat să plece în "concediu" cu hamsterul. Ce nu ştiţi însă este că în dosarul cu pricina mai este şi acuzaţia de instigare la fals. Dacă din întâmplare, zilele astea daţi peste un PSD-ist, cu puţin noroc parlamentar, veţi afla că refuză să răspundă la întrebarea "cât să fie pragul". E simplu de ce nu poate. Nu este în programul de guvernare şi nu are voie să vorbească despre el", a comentat Florin Cîţu.

Potrivit senatorului PNL, cu vizita preşedintelui Klaus Iohannis în Statele Unite e mai complicat.

"După ce a lansat zvonul ca el i-a aranjat vizita preşedintelui, omul a făcut o criză de nervi când a aflat că la conferinţa de presă de după întâlnire participă şi Trump. Nici asta nu era în programul de guvernare. Vestea bună, pe care trebuie să o ştiţi şi mai ales PSD-istii, este că Liviu s-a decis să schimbe hamsterul. Îl duce la magazin să-i dea unul nou că asta nu-l mai ascultă. Nu vrea nici mort să respecte programul de guvernare", a precizat Florin Cîţu.