Valeriu Zgonea, coleg cu un ursuleţ de pluş

Valeriu Zgonea şi ursuleţul său de pluş
Valeriu Zgonea şi ursuleţul său de pluş (Facebook)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a stârnit din nou zâmbete printre internauţi, după ce şi-a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu "noul său coleg", un ursuleţ de pluş.

„De astăzi, am un nou coleg. Şi nu, nu este cine aţi fi crezut. Îi mulţumesc lui Ionuţ Cristache şi echipei Can România pentru această surpriză”, scrie Zgonea în comentariul la fotografia cu ursuleţul de pluş.

Evident, comentariile ironice nu au întârziat să apară: „L-aţi văzut pe ursuleţu, buşuleţu, cel care ne fură găinile??! Ce caută acolo într-o instituţie serioasă?!!! Să i se taie coada!!!”, scrie un internaut.

Merită însă de remarcat că, spre deosebire de Liviu Dragnea, de pe a cărui pe pagină comentariile critice sunt şterse rapid, Zgonea s-a dovedit mai tolerant, lăsând neşterse comentariile negative.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne