Zgonea, despre o eventuală debarcare: „Nimeni nu s-a născut preşedintele Camerei”

Se zvoneşte că, în următoarea sesiune, cei doi preşedinţi ai Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, riscă să fie schimbaţi din funcţii. Întrebat despre acest lucru, Zgonea a declarat că nu se teme de o eventuală schimbare.
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea (Epoch Times România)

Liderul PSD a punctat că doar plenul Parlamentului poate acum să îl demită, iar graţie noilor modificări care au vizat Regulamentul Camerei, operate acum câteva luni, nu poate fi schimbat din funcţie decât la propunerea grupului din care face parte şi care l-a susţinut.

„Nu depinde de mine! Nimeni nu s-a născut preşedintele Camerei şi nu o să moară preşedintele Camerei. Dacă voinţa plenului este de a pune un alt preşedinte, nu am nicio problemă. Ceea ce îmi doresc este să fi învăţat de la cei care au fost preşedinţii Camerei până acum şi să fie bine pentru noi şi să creştem în credibilitate această instituţie.

Am vrut să relochez această instituţie între instituţiile credibile la nivelul UE şi ale parlamentelor naţionale din statele democratice. Vrem un Parlament numeric mai restrâns, cu un cod de conduită şi mai aproape de inimile alegătorilor”, a declarat Valeriu Zgonea, potrivit stiripesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne