Victor Ponta ar vrea să-şi facă fundaţie. Dragnea i-a avertizat pe membrii PSD să nu îl susţină

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relaţia dintre Victor Ponta şi Liviu Dragnea a ajuns într-un punct mort.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier ar urma să îşi înfiinţeze o fundaţie la care ar urma să adere mai mulţi dintre colegii săi de partid, idee ce nu este deloc pe placul actualului lider PSD, Liviu Dragnea, relatează Digi24.

Dragnea le-a interzis membrilor PSD să colaboreze cu Victor Ponta în afara partidului. Discuţia pe această temă a avut loc la Turnu Măgurele, în absenţa fostului premier, susţin mai mulţi social-democraţi.

"Domnul preşedinte era normal că, auzind că anumiţi miniştri vor să meargă într-o fundaţie a lui Ponta, de aici s-a pornit, ce rol are fundaţia asta, e fundaţia partidului?", a declarat Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora.

"A spus că l-a invitat pe Victor Ponta şi a spus ceva de genul că nu este bine că îşi face o fundaţie", a precizat, la rândul său, şi Şerban Valeca, preşedinte PSD Argeş.

Liviu Dragnea a explicat şi de ce fostul premier nu a participat la întâlnirea informală. "L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am sunat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns".

Deşi nu şi-a anunţat oficial planurile legate de înfiinţarea fundaţiei, Victor Ponta a avut deja o întâlnire în această săptămână, la un restaurant din nordul Capitalei, cu foştii membri ai guvernelor PSD, la care nu a fost însă invitat şi Liviu Dragnea.

"Am participat la o întâlnire informală cu fostul premier Victor Ponta şi cu colegii din Cabinet. Sigur, au participat mai mulţi miniştri, nu am făcut politică. Au participat şi domnul Constantin şi domnul Oprea", a declarat Mircea Duşa, fost ministru al Apărării.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne