Dan Mihalache: "Ponta a făcut rău inclusiv PSD care poate încă era acum la guvernare"

Administraţia Prezidenţială reacţionează prompt la declaraţiile lui Victor Ponta, care a acuzat că grupuri de interese s-au folosit de tragedia din Colectiv pentru a-l înlătura din fruntea Guvernului.
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache
Şedinţă de guvern, miniştrii în guvernul Ponta, Palatul Victoria, Dan Mihalache (Epoch Times România)

Şeful cancelariei preşedintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache nu a întârziat să-i dea replica fostului premier Victor Ponta care, plecat de la putere în urma primului protest amplu declanşat de tragedia din Colectiv, a susţinut că cei care doreau înlăturarea guvernului său erau dispuşi să calce "şi la propriu şi la figurat peste cadavre", relatează stiripesurse.ro.

"A ţinut să se autovictimizeze, este într-un proces de autovictimizare. Cred că în momentul de faţă e ultima problemă a României ce crede Victor Ponta. E o exagerare din partea lui. Cred că nu are proprietatea termenilor. Preşedintele nu a forţat căderea Guvernului nici înainte, nici după Colectiv. (...)

Premierul Victor Ponta ar fi fost înţelept să demisioneze în momentul în care a apărut problema cu dosarul său, era o vulnerabilitate pentru România.

Ponta a făcut rău inclusiv PSD care poate încă era acum la guvernare. El a adoptat o metodă de tergiversare, hai să ne facem că nu se întâmplă.

A fost nevoie de o tragedie ca premierul să facă un gest pe care trebuia sa îl facă demult", a declarat Dan Mihalache la România TV.

Reamintim că fostul premier Victor Ponta a delarat în cadrul unui interviu televizat, acordat TV Sud că "cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuşi şi la propriu, dar şi la figurat să calce pe cadavre".

"Era momentul în care trebuia să demisionez din multe motive, dar unul singur pe care-l pot rezuma într-o frază care n-a fost rostită de mine, ci de altcineva. A spus aşa: au trebuit să moară oameni ca să schimbăm guvernul ăsta", a spus fostul premier într-un interviu pentru TV SUD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne