Vasile Blaga: Ceea ce se întâmplă la Oltchim este cinic, se joacă cu soarta a mii şi mii de oameni

Vasile Blaga, conferinţă de presă (Epoch Times România)
Epoch Times România
24.09.2012

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că ceea ce se întâmplă la Oltchim este ,,cinic” şi că statul ,,se joacă cu soarta a mii şi mii de oameni”, afirmând că nu este nimic rău în faptul că au început mai multe anchete în ceea ce priveşte privatizarea Combinatului.

Fiind întrebat ce părere are de faptul că au început mai multe controale la Oltchim, în urma câştigării licitaţiei de către Dan Diaconescu, Vasile Blaga a spus că ,,dacă justiţia crede că acolo sunt lucruri care nu au fost în regulă, ei trebuie să facă lumină”.

,,Întotdeauna dacă justiţia crede că sunt acolo lucruri care nu au fost în regulă ei trebuie să facă lumină. Nu văd ce este rău că ei verifică ce a fost acolo, chiar şi corpul de control al premierului, nu am nicio reţinere. Nu are decât să îşi facă datoria”, a fost răspunsul preşedintelui PDL.

Vasile Blaga a subliniat faptul că ,,este cinic ce se întâmplă acum acolo, adică până la urmă ne jucăm cu soarta a mii şi mii de familii de acolo”. ,,Sigur, eu nu mă pronunţ mai departe, să vedem cum vor evolua lucrurile în următoarele câteva zile, dar nu este bine ce este la Oltchim”, a punctat preşedintele PDL.

Fiind întrebat dacă Dan Diaconescu are de câştigat electoral în urma câştigării licitaţiei Oltchim, Blaga a precizat ,,că va pierde”. ,,Convingerea mea este că acesta a fost scopul domniei sale, dar cred că va pierde”, a fost răspunsul lui Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor